Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu, replică după ”mica ceartă din vestiar” dezvăluită de Dan Nistor. Ce a vrut să spună, de fapt, colegul său de la U Cluj

Chipciu, replică după ”mica ceartă din vestiar” dezvăluită de Dan Nistor. Ce a vrut să spună, de fapt, colegul său de la U Cluj

U Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la U Cluj, Alex Chipciu (34 de ani), a reacţionat după afirmaţia făcută de colegul său, Dan Nistor (35 de ani), la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova şi U Cluj au încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a 25-a din Superliga României.

Oaspeţii au fost conduşi cu 0-2, dar au reuşit să revină în partea secundă şi să plece cu un punct din Bănie.

Craiovenii au marcat prin Houri ’10 şi Căpăţînă ’45, ambele goluri din penalty. Clujul a marcat prin Gheorghe’46 şi Nistor ’64, ultimul gol din penalty.

Chipciu, prima reacţie după afirmaţia dată de Dan Nistor

La finalul meciului, Dan Nistor a dat o declaraţie incredibilă despre cele întâmplate la pauză în vestiarul celor de la U Cluj.

”A fost o mică ceartă în vestiar între mine şi Chipciu”, povestea mijlocaşul în vârstă de 35 de ani.

Iar Alex Chipciu a oferit prima reacţie după ce a fost ţinta afirmaţiei colegului său şi a ţinut să elimine orice dubiu cu privire la aceasta.

”A fost o glumă de-ale lui Dan! Cum să ne batem?”, a subliniat jucătorul de 34 de ani, conform Gsp.

În urma acestei remize, Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 38 de puncte, în timp ce U Cluj se află pe poziţia a 8-a, cu 33 de puncte.

Declaraţia lui Dan Nistor a făcut înconjurul fotbalului românesc: ”Ne-am bătut, pe urmă am ieşit pe teren”

”S-a trăit foarte greu. În prima repriză nu am fost la meci... aţi văzut ce s-a întâmplat. Cred că de astăzi e un nou început pentru noi. Au venit mulţi jucători, a fost greu, ne-am antrenat doar pe sintetic în ultimele 3 săptămâni. 

A fost o mică ceartă în vestiar între mine şi Chipciu. Că ne iubim prea mult. Ne-am bătut, pe urmă am ieşit pe teren. 

Aştept să mai marcheze şi alţi jucători pentru noi. Ştiu că pretenţiile sunt mari din partea mea. Domnul antrenor a avut perfectă dreptate. Dacă eu şi Alex murim, Doamne fereşte!, ce se întâmplă? Dispare echipa?

Eu dacă revin la forma de la începutul sezonului mi-e teamă să nu forţez mâna selecţionerului”, declara Dan Nistor, după meciul cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: u clujdan nistoralex chipciusuperliga 

viewscnt
Articole similare