Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petev dă vina pe jucători pentru remiza cu U Cluj: ”Ce să fac eu la greşelile individuale?”

Petev dă vina pe jucători pentru remiza cu U Cluj: ”Ce să fac eu la greşelile individuale?”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

Petev, prima reacţie după meciul din Bănie

Craiovenii au marcat prin Houri ’10 şi Căpăţînă ’45, ambele goluri din penalti.

Universitatea Cluj a marcat prin Gheorghe’46 şi Nistor ’64, ultimul gol din penalti.

Petev, antrenorul oltenior, a vorbit despre meciul de azi din Bănie. 

”Ăsta este fotbalul. În modalitatea în care noi pierdem puncte e clar că încă nu am ajuns la ceva mare. Dar fotbalul este fără logică, doar în fotbal poţi sa joci mai prost şi sa câştigi. Este păcat... Având în vedere cum a fost jocul meritam să câştigăm. Trebuie reparată metoda cum noi pierdem puncte. 

Am avut un meci similar acum o lună, exact asta am vorbit. Din păcate la greşeli individuale nu am cum să reactionez. Ce să fac eu la greşelile individuale? Cu toţi suntem vinovaţi în frunte cu mine. Dar ce vreau sa remarc e ca noi am greşit de două ori individual. Noi muncim să devenim mai buni, o echipă serioasă. Noi azi am jucat bine. Acum sunt influenţat de emoţii, dar vom vedea. Acum nu sunt ok”, a declarat Petev după meci.

Echipele care au evoluat:

  • Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu (Ian ’66), Zajkov, Maldonado, Bancu – Al. Creţu, Mateiu (Kozulj ’86), Căpăţînă – Houri (Mekvabishvili ’66), Markovic (Koljic ’58), Baiaram (Danciu ’86). Antrenor: Ivaylo Petev.
  • Universitatea Cluj: Gorcea – Piţian (Simion ’46), Masoero, Mitrea, Vătăjelu (Anselmo ’46) – Pănoiu (Chintes ’46), Bic – Roger (Gheorghe ’46), Nistor, Chipciu – D. Popa (Doukoure ’78). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.
 

Afla mai multe despre: petevuniversitatea craiovau cluj 

viewscnt
Articole similare