Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit după Universitatea Craiova - U Cluj 2-2: „Sunt nemulţumit, nu arătăm cum trebuie!”

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit după Universitatea Craiova - U Cluj 2-2: „Sunt nemulţumit, nu arătăm cum trebuie!”

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a terminat la egalitate duelul din deplasare cu Universitatea Craiova, scor 2-2.

Neluţu Sabău, prima reacţie după egalul cu Universitatea Craiova

La finalul meciului, tehnicianul clujenilor a tras concluziile.

„Am arătat destul de bine în repriza a doua. Despre prima repriză nu avem ce vorbi. Mereu trebuie să intre jucătorii care pot din punct de vedere fizic, asta am învăţat azi. Nu arătăm cum trebuie să arătăm. Nu-i în regulă cum arătăm în momentul de faţă. Ei sunt nemulţumiţi, eu sunt nemulţumit.

Noi jucam fotbal, noi eram bine pregătiţi din punct de vedere fizic. Ceva s-a întâmplat. Probabil cele 3 săptămâni în care ne-am antrenat doar pe sintetic. N-am putut face antrenamentele.

Au venit jucători care au fost accidentaţi, n-au făcut pregătirea. Sunt multe. Am făcut şi eu alegerile greşite. Avem 10 zile până la meciul cu FCSB şi trebuie să arătăm altceva”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meci.

Nistor, declaraţii la cald după Universitatea Craiova - U Cluj

„S-a trăit foarte greu. În prima repriză nu am fost la meci... aţi văzut ce s-a întâmplat. Cred că de astăzi e un nou început pentru noi. Au venit mulţi jucători, a fost greu, ne-am antrenat doar pe sintetic în ultimele 3 săptămâni. 

A fost o mică ceartă în vestiar între mine şi Chipciu. Că ne iubim prea mult. Ne-am bătut, pe urmă am ieşit pe teren.

Aştept să mai marcheze şi alţi jucători pentru noi. Ştiu că pretenţiile sunt mari din partea mea. Domnul antrenor a avut perfectă dreptate. Dacă eu şi Alex murim, Doamne fereşte!, ce se întâmplă? Dispare echipa?

Eu dacă revin la forma de la începutul sezonului mi-e teamă să nu forţez mâna selecţionerului”, a spus Dan Nistor, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabausuperliga 

viewscnt
Articole similare