Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce soluţii are FCSB în atac după plecarea lui Andrea Compagno: „Suntem puţin cam puţini” | EXCLUSIV

Ce soluţii are FCSB în atac după plecarea lui Andrea Compagno: „Suntem puţin cam puţini” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno nu mai este fotbalistul celor de la FCSB.

Variantele celor de la FCSB după despărţirea de Compagno

Atacantul italian a ales drumul Chinei, fiind clar că nu mai este pe placul patronului Gigi Becali. Astfel, FCSB nu va avea un vârf clasic, dar situaţia nu reprezintă niciun fel de impediment, asigură MM Stoica.

Oficialul de la FCSB a prezentat opţiunile în care el are mare încredere pentru restuls sezonului.

Noi avem banca destul de scurtă, dar variante pentru atacant avem. Avem Băluţă care a mai jucat acolo, Miculescu, care de câte ori a intrat, a făcut-o foarte bine. 

Schimbând sistemul, cu 9 fals, poate juca Tavi Popescu acolo, şi Phelipe Luis. Avem Coman care poate juca număr 9. Aţi văzut că şi Gică Hagi a spus că Florinel este număr 9.

Doar că suntem puţin cam puţini. Însă, de câte ori echipa asta a făcut performanţe, am fost foarte puţini”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Andrea Compagno a plecat de la FCSB! MM Stoica: ”Chiar acum şi-a luat la revedere” | EXCLUSIV

Compagno a semnat cu Tianjin Tiger, formaţie din prima ligă din China. Italianul va încasa o avere în China, motiv pentru care a refuzat să se transfere în Turcia, campionat al cărui nivel fotbalistic este superior faţă de campionatul din China. 700.000 de euro pe sezon va încasa Compagno de la Tianjin Tiger!

MM Stoica a confirmat şi a vorbit despre plecarea italianului de la FCSB.

Compagno şi-a luat rămas bun. Chiar acum a scris pe grup. Şi-a luat rămas bun de la colegi, foştii colegi. Merge în China, la Tiger. Cred că fosta Teda.

A contat aspectul financiar. Nu ştiu contractul, dar cred că este mult peste ceea ce i se oferea în Europa. Probabil şi-a făcut viaţa dacă va încasa banii pe care trebuie să-i primească.

A plecat pe banii ăştia pentru ca nu a mai vrut Gigi să apeleze la serviciile lui. A vrut altceva...”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbandrea compagno 

viewscnt
Articole similare