Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno a plecat de la FCSB! MM Stoica: ”Chiar acum şi-a luat la revedere” | EXCLUSIV

Andrea Compagno a plecat de la FCSB! MM Stoica: ”Chiar acum şi-a luat la revedere” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno a semnat cu formaţia din China, Tianjin Tiger, după un an şi jumătate petrecut la FCSB.

Andrea Compagno şi-a luat la revedere de la colegi după plecarea în China

Fostul atacant italian al liderului din Superliga a părăsit campionatul României după aproape patru ani de zile petrecuţi în primele două ligi ale ţării.

Compagno a semnat cu Tianjin Tiger, formaţie din prima ligă din China. Italianul va încasa o avere în China, motiv pentru care a refuzat să se transfere în Turcia, campionat al cărui nivel fotbalistic este superior faţă de campionatul din China. 700.000 de euro pe sezon va încasa Compagno de la Tianjin Teda!

MM Stoica a confirmat şi a vorbit despre plecarea italianului de la FCSB.

”Compagno şi-a luat rămas bun. Chiar acum a scris pe grup. Şi-a luat rămas bun de la colegi, foştii colegi. Merge în China, la Tiger. Cred că fosta Teda.

A contat aspectul financiar. Nu ştiu contractul, dar cred că este mult peste ceea ce i se oferea în Europa. Probabil şi-a făcut viaţa dacă va încasa banii pe care trebuie să-i primească.

A plecat pe banii ăştia pentru ca nu a mai vrut Gigi să apeleze la serviciile lui. A vrut altceva...”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Compagno, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • 4 goluri în 23 de meciuri sunt cifrele italianului în acest sezon la FCSB.

Reacţia presei din Italia după ce FCSB l-a vândut pe Andrea Compagno în China

"Andrea Compagno va zbura în China. Fotbalistul sicilian pleacă de la FCSB şi începe o nouă aventură la Tianjin Jinmen Tiger FC, o echipă din prima ligă a Chinei. Cele două cluburi au bătut palma pentru un transfer de 120.000 de euro, iar Compagno va semna un contract pe doi ani. Compagno va pleca sâmbătă seară, este aşteptat să ajungă duminică în China, iar luni va participa la primul antrenament.

Compagno părăseşte clubul din România după o aventură cu reuşite importante: 20 de goluri în 55 de meciuri. Atacantul globetrotter a mai jucat în Malta, la Tre Fiori, şi în România, la FC U Craiova. Compagno a fost folosit rar în ultimele două luni la FCSB, iar din acest motiv a decis să profite de oportunitate şi să meargă în China", a scris TMW.

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare