Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător din naţionala României a răbufnit, după declaraţia lui Gigi Becali: ”Dacă a fost aşa, mă las de fotbal”

Fostul jucător din naţionala României a răbufnit, după declaraţia lui Gigi Becali: ”Dacă a fost aşa, mă las de fotbal”

Echipa națională

Comentarii

Dani Coman i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului i-a acuzat de non-combat pe cei de la Hermannstadt în meciul cu Rapid.

Dani Coman îşi apără echipa, după acuzele lui Gigi Becali: ”Jucăm orice meci pe teren”

Gigi Becali a spus că nu îşi doreşte ca Hermannstadt să intre în play-off, deoarece Rapid ar urma să câştige şase puncte cu gruparea sibiană. Insinuările patronului FCSB sunt legate de faptul că preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman şi antrenorul Marius Măldărăşanu au trecut rapidist.

Hermannstadt a cedat în Giuleşti, scor 0-2 şi a terminat etapa cu numărul 26 pe locul şapte, cu 34 de puncte, la o lungime distanţă de Petrolul.

”Dacă domnul Becali are vreo informaţie să ne anunţe şi pe noi, jucăm fiecare meci pe teren. Aşa s-a spus şi când am luat bătaie cu 3-0 de la FCSB. Îl rog public dacă are vreo informaţie să o spună public, de la cine are informaţia, să spună tot ce ştie.

Dacă într-adevăr a fost ceva eu vă spun că mă las de fotbal. Eu ies din fotbal dacă într-adevăr a fost adevărat, dacă are vreo informaţie concretă să o spună. Nu este frumos să le aruncăm prin presă sau pe la TV, aşa cum a făcut-o. Îl rog public să spună tot ce are de spus şi nu numai de meciul cu Rapid, ci şi de orice meci.

Mă cunoaşte şi cred că ştie că indiferent de adversar îmi doresc să câştig, nu ştiu de ce a făcut gestul pe care l-a făcut. Încă o dată îl rog public să spună ce are de spus, dacă are vreo informaţie concretă. Sunt dezamăgit şi de rezultat şi de joc, mă aşteptam la un joc mai bun”, a declarat Dani Coman la Fanatik.

 

Afla mai multe despre: dani comanhermannstadtgigi becalifcsbrapid 

viewscnt
Articole similare