Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Bayern Munchen are antrenor. El vine să salveze echipa după ce Tuchel va fi dat afară

BREAKING | Bayern Munchen are antrenor. El vine să salveze echipa după ce Tuchel va fi dat afară

Bayern Munchen

Comentarii

Fără echipă de când a părăsit-o pe Real Madrid în 2021, Zinedine Zidane ar putea reveni în fotbal chiar pe banca lui Bayern Munchen în următoarele luni, scrie rmcsport.fr.

Conducerea clubului german încearcă să-l convingă pe antrenorul francez să preia locul lui Thomas Tuchel, în vară, după sezonul dezamăgitor al echipei bavareze.

Deşi era interesată de Xabi Alonso, care acum este foarte aproape de a bate palma cu Liverpool, Bayern Munchen l-a transformat "Zizou" în marele favorit pentru a antrena echipa.

Zinedine Zidane, despre care se zvoneşte în mod regulat că ar fi în vizorul mai multor cluburi de top din Europa, nu se grăbeşte înainte de a accepta o nouă provocare. Plecat de la Real Madrid în 2021, francezul se pare că a fost deja abordat fără succes de Manchester United, Juventus, Paris Saint-Germain şi Algeria pentru o eventuală revenire.

La Bayern Munchen, un club obişnuit să domine Bundesliga, dar care se confruntă cu dificultăţi în acest sezon, campionul mondial din 1998 ar avea o echipă cu jucători de calitate, care poate câştiga şi Liga Campionilor. Şefii lui Bayern ar aprecia în mod deosebit experienţa lui Zinedine Zidane în ceea ce priveşte gestionarea vedetelor, iar, conform presei internaţionale, antrenorul francez ar fi interesat de venirea la clubul bavarez.

Afla mai multe despre: bayern munchenreal madridzidane 

viewscnt
Articole similare