Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid i-a trimis oferta lui Luka Modric, dar nu pentru a continua pe teren! Ce propunere i-a făcut clubul pentru care a scris istorie

Real Madrid i-a trimis oferta lui Luka Modric, dar nu pentru a continua pe teren! Ce propunere i-a făcut clubul pentru care a scris istorie
Comentarii

Contractul mijlocaşului croat Luka Modric (38 de ani) cu Real Madrid expiră în vară, dar jucătorului i s-a propus să facă parte din staful antrenorului Carlo Ancelotti.

Luka Modric a primit oferta de a rămâne la Real, în staful lui Ancelotti

În ciuda faptului că nu mai este jucător de bază în acest sezon, antrenorul italian al Realului, Carlo Ancelotti, are în continuare mare respect pentru internaţionalul croat. Potrivit Marca şi AS, tehnicianul italian ar dori să-l facă membru al stafului său în sezonul următor şi i-a făcut o ofertă.

Deşi gestul, care arată stima lui Carlo Ancelotti pentru Luka Modric, a fost apreciat de jucătorul în cauză, oferta a fost refuzată politicos de jucător, care doreşte să demonstreze că încă mai poate juca, la aproape 40 de ani.

Jucătorul originar din Zadar a ajuns la Real Madrid în 2012 şi în palmaresul său figurează cinci titluri de Liga Campionilor, trei titluri de campion în La Liga, cinci Supercupe ale Spaniei şi cinci Supercupe UEFA.

 

Afla mai multe despre: luka modricluka modric real madridoferta luka modric 

viewscnt
Articole similare