Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Suspendare drastică pentru Paul Pogba după ce a fost prins dopat. Posibil final de carieră pentru francez

BREAKING NEWS | Suspendare drastică pentru Paul Pogba după ce a fost prins dopat. Posibil final de carieră pentru francez

Juventus

Comentarii

Paul Pogba a primit o suspendare de patru ani după ce a fost depistat dopat după o partida a celor de la Juventus în faţa lui Udinese, partidă din luna august a anului 2023.

Paul Pogba, suspendat timp de patru ani

Câştigător al Cupei Mondiale alături de echipa naţională a Franţei în 2018, la Campionatul Mondial din Rusia, Pogba a semnat cu Juventus la începutul sezonului 2022-2023.

Pogba, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat pozitiv la testul antidoping în luna august, în timpul meciului dintre Udinese şi Juventus, din prima etapă a campionatului italian, la care nu a participat. Mijlocaşul, al cărui sezon 2022-23 a fost perturbat de accidentări şi probleme extrasportive, a fost suspendat provizoriu la 11 septembrie, înainte ca al doilea test pe care l-a solicitat să confirme prezenţa metaboliţilor de testosteron, o lună mai târziu.

Pentru a explica testul antidoping pozitiv, anturajul lui indicase că metaboliţii de testosteron proveneau dintr-un supliment alimentar prescris de un medic pe care jucătorul îl consultase în Statele Unite.

Fost produs al academiei celor de la Manchester United, Pogba a fost transferat de Juventus în 2012, pe gratis, de la United. La doar patru ani distanţă, cei de la Manchester United le plăteau 105 milioane de euro torinezilor, în schimbul mijlocaşului francez.

Pe parcursul carierei sale, Pogba a cucerit patru titluri în Serie A, trofeul Europa League alături de Manchester United, UEFA Nations League alături de "Les Bleus", două Cupe ale Italiei, trei Supercupe ale Italiei, două Cupe ale Ligii, în Anglia, şi Cupa Mondială, din 2018, alături de naţionala Franţei, cel mai prestigios trofeu câştigat în cariera mijlocaşului cu dublă naţionalitate.

  • 91 de prezenţe are Paul Pogba în naţionala mare a Franţei. A reuşit să marcheze de 11 ori, inclusiv în finala Cupei Mondiale, cu naţionala Croaţiei, câştigată cu scorul de 4-2.

Afla mai multe despre: juventuspaul pogbaserie adopajpaul pogba dopaj 

viewscnt
Articole similare