Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Răducioiu, discurs emoţionant la prezentarea documentarului Generaţiei de Aur: "A fost o poveste foarte frumoasă"

VIDEO | Florin Răducioiu, discurs emoţionant la prezentarea documentarului Generaţiei de Aur: "A fost o poveste foarte frumoasă"

Echipa națională

Comentarii

Generaţia de Aur care a scris istorie la Campionatele Mondiale din 1994 şi 1998 a avut ocazia de a urmări în premieră noul film documentar despre acea perioadă, "Hai România!"

Florin Răducioiu a fost întrebat despre momentele din film care l-au emoţionat, iar marcatorul "dublei" din meciul de tristă amintire în faţa Suediei de la CM 94 a vorbit despre secvenţele în care a fost prezentată povestea lui Daniel Prodan, unul dintre fundaşii Generaţiei de Aur, care s-a stins din viaţă în anul 2016.

Florin Răducioiu: "Ce tânăr eram, ce haios eram"

"Vedetele serii au fost oamenii care au lucrat la acest film. Ei cred că sunt adevăraţii protagonişti, iar apoi coechipierii mei şi staff-ul, oameni care au contribuit la această performanţă. Am vazut cele trei săli pline de oameni, de toată vârstele, copii, adolescenţi, tineri, oameni recunoscători şi foarte respectuoşi pentru ce am realizat, am fost foarte emoţional.

Sunt foarte exigent şi spun lucrurilor pe nume, au făcut un lucru foarte frumos, foarte important. Acest documentar va rămâne la dispoziţia multor oameni, mult timp. Momentul emoţionat, unul dintre cele mai emoţionante a fost Didi al nostru (n.r. Daniel Prodan), cu care eu aveam o relaţie specială, din păcate nu mai este printre noi, cu siguranţă, el aş fi vrut să se bucure.

A fost un moment emoţionant, pe 25 mai o să vină să joace băiatul lui, într-un fel este şi el prezent la acest meci, aţi văzut poza lui, l-aţi văzut în toate meciurile, un jucător foarte important în apărarea noastră, sper ca în zilele viitoare, săptămânile viitoare, lumea să vină să vadă acest documentar care are într-adevăr un impact emoţional foarte puternic.

Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am dezvăluit, le ţin pentru mine, poate cine ştie, în viitor când voi scrie o carte sau voi face şi eu un film, o să vă mai dezvălui. A fost o poveste foarte frumoasă, ce tânăr eram, ce haios eram şi un pic fraier, puţin, glumesc.

Primeam foarte multe scrisori, trimiteai scrisori, plicuri, primeam multe, sute, aveam un fan-club. Am mai spus, nu este o noutate. Fetele acelea mă adorau, dar şi eu le adoram pe ele. Mi-a plăcut foarte mult partea aceea, a fost de o sinceritate brutala, este vorba totuşi de un documentar.

Nu am fost perfecţi, am avut multe probleme, au fost multe neînţelegeri, am ştiut să le gestionăm bine, el a ştiut să le gestioneze (n.r. Anghel Iordănescu).

(n.r. despre Marius Lăcătuş) Am vorbit cu el şi cu Mariana, soţia lui, dar ştii cum e în viaţă, trebuie să ştii să ierţi, să ştii să treci peste. Într-adevăr, îţi rămâne undeva în suflet o părticică din această dezamăgire, dar a fost destul de "cool" Marius, şi-a spus oful. Suntem umani, greşim, cum a spus şi nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu), oricum performanţa rămâne, sper să trăiesc o performanţă şi mai bună în viitorul apropiat, chiar în vara asta, cu băieţii aceştia. Hai România!", a declarat Florin Răducioiu, la prezentarea filmului "Hai România!".

Afla mai multe despre: florin raducioiuechipa nationalageneratia de aurgeneratia de aur 94,  

viewscnt
Articole similare