Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Petrila, în centrul atenţiei. Cum a reacţionat după ce a fost schimbat de Bergodi | VIDEO EXCLUSIV

Claudiu Petrila, în centrul atenţiei. Cum a reacţionat după ce a fost schimbat de Bergodi | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia UTA Arad, în etapa a 28-a din Superligă.

Petrila a fost nemulţumit după schimbarea din Rapid - UTA

Rapid a început furtunos meciul de pe Giuleşti. Albion Rrahmani a deschis scorul în primul minut, după o greşeală a lui Benga, iar în minutul 13 puştiul Robert Bădescu a dublat avantajul gazdelor, marcând la debutul său în Superligă. În minutul 27 meciul a fost oprit timp de şapte minute, din cauza unor probleme medicale acuzate de un suporter rapidist.

Au intervenit repede medicii de pe ambulanţa prezentă la stadion şi spectatorul şi-a revenit. Arădenii au echilibrat jocul şi au trecut pe lângă gol în minutul 38, prin Fabry, dar au şi înscris, în minutul 44, prin Claudiu Micovschi, jucătorul împrumutat chiar de la Rapid.

În repriza secundă Luckassen şi Stolnik au ratat pentru oaspeţi, în minutele 51 şi 52, însă gazdele au făcut 3-1l în minutul 82, când Funsho a pasat perfect, după o pasă eronată a lui Omondi, şi Albion Rrahmani a înscris cu siguranţă, ajungând la al zecelea gol stagional.

Rezultatul final a fost stabilit de Burmaz, cu un gol senzaţional, din lovitură liberă. Rapid s-a impus cu 4-1 şi, cu 51 de puncte, este pe locul secund. UTA Arad are 37 de puncte şi ocupă locul 8.

Claudiu Petrila a fost nemulţumit de faptul că nu i-a ieşit jocul împotriva UTA-ei şi a răbufnit pe bancă. Jucătorul Rapidului a fost înlocuit în minutul 54 de Funsho. 

Video cu momentul:

Nu l-au convins! Mircea Rednic, despre şansele Rapidului la titlu: ”Încă nu au o echipă!”

Afla mai multe despre: rapidpetrilahasani 

viewscnt
Articole similare