Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu l-au convins! Mircea Rednic, despre şansele Rapidului la titlu: ”Încă nu au o echipă!”

Nu l-au convins! Mircea Rednic, despre şansele Rapidului la titlu: ”Încă nu au o echipă!”

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia UTA Arad, în etapa a 28-a din Superligă.

Rednic a vorbit despre lupta la titlu din Superligă

Rapid a început furtunos meciul de pe Giuleşti. Albion Rrahmani a deschis scorul în primul minut, după o greşeală a lui Benga, iar în minutul 13 puştiul Robert Bădescu a dublat avantajul gazdelor, marcând la debutul său în Superligă. În minutul 27 meciul a fost oprit timp de şapte minute, din cauza unor probleme medicale acuzate de un suporter rapidist.

Au intervenit repede medicii de pe ambulanţa prezentă la stadion şi spectatorul şi-a revenit. Arădenii au echilibrat jocul şi au trecut pe lângă gol în minutul 38, prin Fabry, dar au şi înscris, în minutul 44, prin Claudiu Micovschi, jucătorul împrumutat chiar de la Rapid.

În repriza secundă Luckassen şi Stolnik au ratat pentru oaspeţi, în minutele 51 şi 52, însă gazdele au făcut 3-1l în minutul 82, când Funsho a pasat perfect, după o pasă eronată a lui Omondi, şi Albion Rrahmani a înscris cu siguranţă, ajungând la al zecelea gol stagional. Rezultatul final a fost stabilit de Burmaz, cu un gol senzaţional, din lovitură liberă. Rapid s-a impus cu 4-1 şi, cu 51 de puncte, este pe locul secund. UTA Arad are 37 de puncte şi ocupă locul 8.

După meci, Mircea Rednic şi-a analizat adversarii şi a vorbit despre lupta la titlu din Superligă.

„În momentul de faţă, ca echipă, Steaua este mult mai completă. Aici, la Rapid, au individualităţi. Dar dacă ai un adversar care reuşeşte să concretizeze ocaziile avute îţi e greu. Dacă egalam, era chiar groasă pentru ei.

Rapid, de titlu? E greu să vorbesc. Nu e încă momentul. Văd că lumea s-a supărat pe Pancone care a spus la fel. Trebuie să fim realişti. Încă nu au o echipă, dar mai mult ca sigur, cu investiţiile făcute şi condiţiile create, se vor gândi la titlu. Au şanse mari, poate chiar anul ăsta, având în vedere că vine înjumătăţirea, Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine ştie?

Doar din cauza lor pot pierde campionatul (n.r. - cei de la FCSB). Cu Steaua am pierdut 0-4, dar acolo a fost diferit”, a afirmat Rednic la conferinţa de presă.

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu - Oaidă, Djokovic (Hromada 61), Hasani (Papeau 55) – E. Krasniqi (Burmaz 69), A. Rrahmani, Petrila (Funsho Bamgboye 55). Antrenor: Cristiano Bergodi
  • UTA ARAD: F. Iacob -  Căpuşă, Stolnik, Benga, Diogo Rodrigues (Trif 86) – C. Mihai, Marcelo De Freitas (Joao Pedro 82), Fabry (V. Morar 77) - Micovschi, Luckassen (A. Tudorie 77), Omondi (A. David 86). ANTRENOR: Mircea Rednic

Afla mai multe despre: rapidtitlurednicfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare