Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Franck Ribery este aproape de o revenire de senzaţie, la Bayern Munchen

Legendarul Franck Ribery este aproape de o revenire de senzaţie, la Bayern Munchen

Bayern Munchen

Comentarii

Franck Ribery (40 de ani), este aproape de o revenire la clubul la care şi-a făcut un nume în fotbalul internaţional, Bayern Munchen.

Câştigător al UEFA Champions League în 2013, alături de bavarezi, Franck Ribery a intrat în istoria clubului german după mai bine de 12 ani petrecuţi la Bayern Munchen.

Ribery a semnat cu formaţia din Bavaria în vara anului 2007 iar după 12 sezoane, a părăsit-o pe Bayern şi a semnat cu Fiorentina. După două sezoane în Florenţa, Ribery a semnat cu Salernitana, club la care şi-a încheiat cariera de jucător.

Francezul, care a pus capăt carierei în octombrie 2022, locuieşte încă parţial în capitala bavareză şi îi place să petreacă timp la Munchen, unde fiul său Seïf joacă la echipa U13. Franck Ribéry a participat la un antrenament în ianuarie şi chiar a jucat cu el.

Acesta a devenit un membru al staff-ului clubului din Serie A, iar în prezent speră să primească o oportunitate de a antrena o echipă de tineret a celor de la Bayern Munchen. Franck Ribéry, care a început o nouă carieră la Salernitana, unde face parte din staff-ul de antrenori, ar dori să obţină diploma înainte de a reveni la Bayern.

Şansa lui Franck Ribery

El ar putea beneficia de viitoarea restructurare de la clubul bavarez, al cărui staff tehnic al primei echipe se va schimba în această vară după plecarea anunţată a lui Thomas Tuchel.

Afla mai multe despre: bayern munchenfranck riberyserie asalernitanabundesliga 

viewscnt
Articole similare