Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-au învăţat minte". Basarab Panduru îl felicită pe Dan Şucu, după greşeala comisă la începutul sezonului | EXCLUSIV

"S-au învăţat minte". Basarab Panduru îl felicită pe Dan Şucu, după greşeala comisă la începutul sezonului | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Basarab Panduru a evidenţiat eroarea comisă de Rapid, la începutul acestui sezon, prin cedarea într-un moment inoportun a atacantului croat Marko Dugandzic, la formaţia din Arabia Saudită, Al-Tai.

Expertul Orange Sport a fost impresionat de doi jucători ai Rapidului din partida câştigată de giuleşteni cu scorul de 4-1, pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad.

Albion Rrahmani şi Borisav Burmaz sunt cei doi jucători evidenţiaţi de Panduru. Cei doi au punctat pentru Rapid în meciul de pe Giuleşti şi crede că cei doi vor pleca pe sume importante de la Rapid.

Totuşi, Panduru a menţionat faptul că aceştia ar trebui vânduţi într-un moment oportun, fiindcă fotbalul se află într-o continuă mişcare, iar vânzarea unui jucător într-un moment important al sezonului poate însemna diferenţa între câştigarea unui titlu şi încheierea unui campionat pe primele poziţii.

Basarab Panduru: "Fotbalul din ziua de azi e momentul, profită de moment"

"S-a terminat, nu mai suntem acum 20 de ani, pe etape, aici etapa este astăzi pentru că mâine poate să vină cineva să dea două milioane pe Rrahmani şi a plecat Rrahmani, cum a plecat Dugandzic.

Stai puţin, cum îl dăm pe Dugandzic pentru că noi tragem la campionat, nu ai treabă, are omul clauză. Poate la Rrahmani, de la Dugandzic, s-au învăţat minte şi cer mai mult, trei milioane, dar poate să vină cineva să dea trei milioane, dar deja s-a întâmplat ceva.

Poate Burmaz are 1.500.000, vine cineva, dă, s-a terminat şi cu asta. Fotbalul din ziua de azi e momentul, profită de moment, pentru că nu ştii ce echipă vei avea peste doi ani." a spus Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Rapid a revenit pe locul doi în clasamentul din Superliga cu victoria împotriva celor de la UTA Arad. 

Afla mai multe despre: rapidbasarab pandurumarko dugandzicalbion rrahmaniborisav burmazdan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare