Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ai venit să faci circ!” Basarab Panduru, iritat de atitudinea unui jucător din Rapid - UTA: ”A stat cu doar cu mâinile pe sus” | EXCLUSIV

”Ai venit să faci circ!” Basarab Panduru, iritat de atitudinea unui jucător din Rapid - UTA: ”A stat cu doar cu mâinile pe sus” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid a luat o gură mare de oxigen şi a revenit pe locul doi în Superligă, după 4-1 cu UTA. Deşi scorul pare drastic, giuleştenii au avut emoţii în multe momente ale jocului, mai ales după ce ”Bătrâna Doamnă” a redus din diferenţă pe finalul primei reprize.

Panduru s-a ”lămurit” repede cu unul dintre jucătorii introduşi de Rednic în repriza a doua: ”Mi-am dat seama că s-a terminat”

În minutul 77 al meciului, la scorul de 2-1 pentru Rapid, Mircea Rednic a apleat la două soluţii pentru a-şi împrospăta atacul şi i-a introdus pe teren pe Alex Tudorie şi Vlad Morar. Cei doi nu au reuşit să fie periculoşi, deşi au intrat pe gazon într-un moment în care UTA părea că poate egala, iar Basarab Panduru l-a pus la zid pe fostul atacant al lui Dinamo.

Expertul Orange Sport a observat un moment în care Morar a făcut un gest de nemulţumire faţă de colegii săi şi a criticat în termeni duri atitudinea atacantului ”Bătrânei Doamne”.

”La început a jucat numai Rapidul şi te întrebi unde este UTA care a speriat lumea in ultimele 5-6 etape, apoi se întamplă, din nou, ceva ciudat. Fabry nu are cum să dea aşa (n.r. faza din finalul primei reprize) de la 11 metri.

Începe a doua repriză tot cu UTA, iar în minutul 76 intră Vlad Morar cu Tudorie. La prima fază, Vlad Morar este cu mâinile pe sus, iar apoi mi-am dat seama că s-a terminat totul pentru UTA. Nu ai vrut să vii să egalezi, ai vrut să faci circ”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

  • Vlad Morar a bifat patru meciuri în acest sezon şi nu a reuşit să marcheze niciun gol. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 250.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligarapidutabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare