Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Robert Bădescu, debut perfect pentru Rapid! Gol la primul meci, după "cadoul" făcut de Borza

VIDEO | Robert Bădescu, debut perfect pentru Rapid! Gol la primul meci, după "cadoul" făcut de Borza

Rapid

Comentarii

Trimis în echipa de start de Cristiano Bergodi, după ce Andrei Borza a fost exclus din lot, Robert Bădescu (18 ani) a profitat la maximum de şansa pe care a primit-o. A marcat primul său gol pentru Rapid în chiar meciul de debut, în faţa propriilor suporteri.

"Escapada" lui Borza şi Alex Albu de la Iaşi, când au plecat din hotelul echipei după înfrângerea din Copou (1-3, cu Poli Iaşi), a adus şansa debutului la Rapid pentru puştiul Robert Bădescu, care a reuşit să profite la maximum de faptul că Bergodi l-a trimis în teren pentru a respecta regula U21.

Robert Bădescu a "desfăcut" cadoul făcut, indirect, de Andrei Borza

Meciul Rapid - UTA Arad a adus debutul lui Robet Bădescu pentru echipa din Giuleşti, la 18 ani, iar fundaşul a reuşit să marcheze la primul său meci jucat pentru echipa mare. Profitând de excluderea din lot a lui Andrei Borza, Bădescu a "desfăcut" cadoul făcut de Cristiano Bergodi.

În minutul 13, Robert Bădescu n-a stat pe gânduri când s-a trezit cu mingea în faţă, după o execuţie din corner. A şutat fără milă direct în plasa porţii lui Florin Iacob şi l-a învins pe căpitanul arădenilor. Astfel, fundaşul a marcat primul său gol pentru Rapid la chiar meciul de debut pentru "alb-vişinii".

  • 50.000 de euro este cota de piaţă a lui Robert Bădescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: robert badescugolrapidvideosuperliga 

viewscnt
Articole similare