Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să vedem ce spune toată lumea”. Gică Hagi, dezamăgit după eşecul de la Cluj

”Să vedem ce spune toată lumea”. Gică Hagi, dezamăgit după eşecul de la Cluj

Farul Constanța

Comentarii

Echipa U Cluj a învins miercuri, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia campioană Farul Constanţa, în etapa a 29-a din Superligă

Gică Hagi, după U Cluj - Farul. Ce spune despre faza în care jucătorii au cerut penalty

La Cluj, cele două echipe au avut pe rând ocazii, dar gazdele au reuşit să deschidă scorul, în minutul 34, prin Dan Nistor, care a profitat de o gafă monumentală a lui Larie. În minutul 47 Roguljic a scăpat singur cu Buzbuchi, dar a şutat slab şi portarul Farului a respins.

Clujenii au jucat ultimele două minute ale prelungirilor în zece, după eliminarea lui Ganea, dar s-au impus cu 1-0 şi se află pe locul 6, cu 38 de puncte. Farul ocupă poziţia a 5-a, având 41 de puncte.

Gică Hagi, antrenorul oaspeţilor, a vorbit despre înfrângerea de la Cluj.

”Ocazii nu au prea fost. Dacă nu era acea greşeală, cred că nu marca nimeni. Întâlnim echipe bune, care vor să joace. Noi nu suntem cei mai buni, nu suntem nici cei mai bogaţi. Încercăm să facem fotbalul nostru, când putem, cum putem. A fost un meci greu, cu tensiune, cu presiune multă. Trebuie să ştii să joci genul acesta de meciuri.

Am avut penalty-ul ăla, dar nu s-a dat. Să vedem ce spune toată lumea. Vom vedea. Nu comentez mai multe, dar cred că a fost penalty. 

Mai avem două meciuri, să vedem ce se întâmplă. Nu mai contează ce a fost. Presiune există. Pentru cine nu e obişnuit, e greu”, a declarat Gică Hagi.

Echipele care au evoluat:

  • U CLUJ: Gorcea - Chipciu, Masoero, B. Mitrea, Roger – Silaghi (Pănoiu 68), G. Simion (Fossati 90+1), Bic, Roguljic (Doukoure 68), Nistor - D. Popa (Anselmo 71). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • FARUL: Buzbuchi – Larie (Dussaut 53), M. Popescu, D. Queiros (Nedelcu 53) – K. Boli (R. Deaconu), Vînă, Grameni (I. Cojocaru 71), Kiki - Cr. Ganea, L. Munteanu, Budescu (Rivaldinho 62). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

 

Afla mai multe despre: u clujfarulgică hagi 

viewscnt
Articole similare