Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este jucătorul din Superligă care l-a dat pe spate pe Basarab Panduru: ”Are o viteză în plus faţă de toată lumea” | EXCLUSIV

Cine este jucătorul din Superligă care l-a dat pe spate pe Basarab Panduru: ”Are o viteză în plus faţă de toată lumea” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid a revenit pe locul doi în Superligă după 4-1 cu UTA, iar apele par să se fi liniştit în Giuleşti, după înfrângerea cu Poli Iaşi de săptămâna trecută.

Rapid a început furtunos meciul de pe Giuleşti. Albion Rrahmani a deschis scorul în primul minut, după o greşeală a lui Benga, iar în minutul 13 puştiul Robert Bădescu a dublat avantajul gazdelor, marcând la debutul său în Superligă. Arădenii au echilibrat jocul şi au trecut pe lângă gol în minutul 38, prin Fabry, dar au şi înscris, în minutul 44, prin Claudiu Micovschi, jucătorul împrumutat chiar de la Rapid.

În repriza secundă Luckassen şi Stolnik au ratat pentru oaspeţi, în minutele 51 şi 52, însă gazdele au făcut 3-1 în minutul 82, când Funsho a pasat perfect, după o pasă eronată a lui Omondi, şi Albion Rrahmani a înscris cu siguranţă, ajungând la al zecelea gol stagional.

Rezultatul final a fost stabilit de Burmaz, cu un gol senzaţional, din lovitură liberă. Rapid s-a impus cu 4-1 şi, cu 51 de puncte, este pe locul secund. UTA Arad are 37 de puncte şi ocupă locul 8.

”Maşinăria de goluri” l-a fermecat pe Pandi: ”Este foarte bun pentru campionatul nostru”

Albion Rrahmani a urcat până pe locul patru în clasamentul golgheterilor din Superligă, graţie dublei cu UTA, iar kosovarul a fost ovaţionat la scenă deschisă de publicul din Giuleşti.

Basarab Panduru, invitat în studioul Orange Sport, a vorbit la superlativ despre fostul atacant al lui Ballkani, despre a spus că este peste media Superligii.

”Eu zic că va da goluri Nu ştiu dacă va marca nouă, pentru că nu sunt puţine. Mi se pare că în 12 meciuri nu este uşor să dai nouă goluri, poate da 12, habar n-am. Îmi place de el. Mi se pare că este un jucător foarte bun pentru campionatul nostru. Tehnică...tot timpul are o viteză în plus faţă de toată lumea”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

  • Cota de piaţă a lui Albion Rrahmani este estimată de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.

Ce a declarat Albion Rrahmani, după meciul cu UTA

„Vreau să marchez mai mult de 20 de goluri. În primul rând, vreau să câştig titlul. Vom vedea dacă voi marca 20 de goluri sau mai multe. După 2-0 ne-am relaxat, au preluat controlul jocului. Am marcat, e important să lupţi până în ultimul minut. 

Ei (n.r. - suporterii) sunt pentru noi ca jucătorul cu numărul 12. Sunt foarte fericit pentru ei, pentru echipă”, a spus Albion Rrahmani.

Afla mai multe despre: rapidsuperligaalbion rrahmaniuta 

viewscnt
Articole similare