Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, mulţumit după Rapid - UTA 4-1: „Nu vreau să fiu arogant, dar am fost inspirat!” Ce a spus despre Borza şi Albu

Cristiano Bergodi, mulţumit după Rapid - UTA 4-1: „Nu vreau să fiu arogant, dar am fost inspirat!” Ce a spus despre Borza şi Albu

Rapid

Comentarii

Rapid s-a impus clar în meciul cu UTA Arad, scor 4-1, în Superligă.

Cristiano Bergodi, prima reacţie după victoria cu UTA

La finalul meciului, Cristiano Bergodi şi-a felicitat elevii, dar a recunoscut că e nevoie de mai multă constanţă la echipă.

„Sunt 3 puncte foarte importante împotriva unei echipe foarte bune, care e pe val. O primă repriză foarte bună, dar apoi am cam riscat în repriza a doua. Golul luat înainte de pauză i-a băgat în joc.

Eu le-am cerut jucătorilor să începem bine meciul, lucru pe care nu l-am făcut la Iaşi. Am furat acolo mingea la greşeala fundaşului lor şi am deschis scorul.

Trebuie să avem mai multă constanţă, acel gol al lor i-a băgat in meci. Golul lui Burmaz a fost extraordinar. Nu vreau să fiu arogant, dar am fost inspirat azi, şi pentru că l-am băgat pe Bădescu. E un copil bun cu potenţial.

Albu şi Borza revin de mâine la echipă, aşa am hotărât. Au luat amendă şi au fost scoşi din lot pentru acest meci cu UTA, dar gata, vor reveni la echipă. Eu cred că şi-au învăţat lectia”, a declarat Cristiano Bergodi.

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapiduta 

viewscnt
Articole similare