Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo şi-a aflat suspendarea după gestul obscen de la întâlnirea cu Al Shabab

Cristiano Ronaldo şi-a aflat suspendarea după gestul obscen de la întâlnirea cu Al Shabab

Cristiano Ronaldo

Comentarii

ristiano Ronaldo, jucătorul formaţiei Al Nassr, a fost suspendat un meci de către Comisia de Disciplină din Arabia Saudită. Portughezul a făcut un gest obscen la adresa fanilor adverşi care scandau numele lui Lionel Messi.

La finalul meciului cu Al Shabab, el şi-a dus o mână la ureche, înainte de a mima un gest obscen la adresa acestora. "Nu este nimic de care să vă fie ruşine. Facem asta în Europa", a explicat portughezul după meci.

Atacantul portughez a deschis scorul cu un penalti în minutul 21, iar Al-Nassr s-a impus prin golurile lui Talisca, care a marcat de două ori, pentru a rezolva meciul cu patru minute înainte de final, scor 3-2.

După fluierul final, videoclipurile de pe reţelele de socializare l-au surprins pe Ronaldo în timp ce-şi astupa urechea înainte de a îndrepta în mod repetat mâna în faţă, în zona pelviană. Acţiunea părea să fie îndreptată către suporterii echipei Al-Shabab.

Cristiano Ronaldo, suspendare de o etapă după incidentul de la meciul cu Al Shabab

În fundal, se auzea scandat numele lui "Messi", făcând referire la rivalul pe termen lung al lui Ronaldo în fotbal. Astfel, Cristiano Ronaldo va rata partida de campionat a celor de la Al Nassr de pe teren propriu, în faţa celor de la Al Hazem.

Ronaldo va reveni pe teren la meciul crucial din sferturile de finală a Cupei Campionilor Asiei, împotriva echipei din Emiratele Arabe Unite, Al-Ain.

VIDEO | Gestul lui Cristiano Ronaldo

 

 

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoal nassrarabia sauditaal hazemal shabab 

viewscnt
Articole similare