Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovin şi Panduru, păreri contradictorii: ”Nu poţi să te baţi la titlu cu Bădescu” / ”N-ai ştiut că e Borza sau Bădescu. Nu s-a văzut diferenţa” | EXCLUSIV

Lovin şi Panduru, păreri contradictorii: ”Nu poţi să te baţi la titlu cu Bădescu” / ”N-ai ştiut că e Borza sau Bădescu. Nu s-a văzut diferenţa”  | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Robert Bădescu (18 ani) a fost integralist la Rapid în partida de pe teren propriu cu UTA, scor 4-1, în etapa a 28-a a SuperLigii.

Bădescu vs. Borza! Lovin şi Panduru, păreri contradictorii în în studioul Orange Sport

Trimis în echipa de start de Cristiano Bergodi, după ce Andrei Borza a fost exclus din lot, Robert Bădescu (18 ani) a profitat la maximum de şansa pe care a primit-o. A marcat primul său gol pentru Rapid în chiar meciul de debut, în faţa propriilor suporteri.

În minutul 13, Robert Bădescu n-a stat pe gânduri când s-a trezit cu mingea în faţă, după o execuţie din corner. A şutat fără milă direct în plasa porţii lui Florin Iacob şi l-a învins pe căpitanul arădenilor. Astfel, fundaşul a marcat primul său gol pentru Rapid la chiar meciul de debut pentru "alb-vişinii".

Basarab Panduru şi Florin Lovin au comentat prestaţia lui Bădescu. Lovin este de părere că tânărul nu ar putea să îi ia locul lui Borza în primul 11, în timp ce, Panduru are altă parere: ”Nu s-a văzut diferenţa!”. 

”Mie îmi place atitudinea lui Bergodi, ai nevoie ca antrenor de toţi jucătorii. Nu e treaba ta ca antrenor, au luat o amendă, iar ca fotbalist cel mai tare te doare la bani. Şi pe partea stângă dacă vrei să te baţi la campionat nu poţi cu Bădescu.

Poţi cu Borza care era anul trecut la Farul. El trebuie să înţealagă că e norocos că a ajuns la vârsta asta la Rapid”, a declarat Lovin, care la puţin timp a fost contrazis de Panduru: ”N-ai ştiut că e Borza sau Bădescu. Nu a fost diferenţă. Nu vad acum pe Bergodi să facă schimbare, să îl scoată pe Bădescu, că ce? De ce?

Bine, mai are de învâţat nişte lucruri, mâna aia acolo, faza cu Luckassen, dar Borza a crescut de când a venit la Rapid? Nu. A luat un campionat, dar el aici nu ţi-a aratăt niciodată că el este numarul 1”.

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu - Oaidă, Djokovic (Hromada 61), Hasani (Papeau 55) – E. Krasniqi (Burmaz 69), A. Rrahmani, Petrila (Funsho Bamgboye 55). Antrenor: Cristiano Bergodi
  • UTA ARAD: F. Iacob -  Căpuşă, Stolnik, Benga, Diogo Rodrigues (Trif 86) – C. Mihai, Marcelo De Freitas (Joao Pedro 82), Fabry (V. Morar 77) - Micovschi, Luckassen (A. Tudorie 77), Omondi (A. David 86). ANTRENOR: Mircea Rednic

Afla mai multe despre: andrei borzalovinpanduru,  

viewscnt
Articole similare