Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Universitatea Craiova! Elvir Koljic este pe picior de plecare şi nu este în lot pentru meciul cu Petrolul

Lovitură pentru Universitatea Craiova! Elvir Koljic este pe picior de plecare şi nu este în lot pentru meciul cu Petrolul
Comentarii

Elvir Koljic este pe cale să o părăsească pe Universitatea Craiova, chiar în această perioadă! Bosniacul nu face parte din lotul lui Ivaylo Petev pentru partida cu Petrolul Ploieşti, din etapa a 28-a din Superliga.

Atacantul bosniac în vârstă de 28 de ani este pe cale să se transfere într-un campionat exotic, anunţă Fanatik. Perioada de transferuri pentru cluburile din Superliga s-a încheiat, însă, pentru unele campionate ale lumii, mai ales unele campionate din Asia, Africa şi America de Sud perioada de transferuri rămâne deschisă.

Accidentările, principala problemă a lui Elvir Koljic

Perioada bosniacului petrecută la Universitatea Craiova a fost afectată de accidentări constante, care l-au ţinut pe bară o perioadă considerabilă de timp. Cu toate astea, Koljic a reuşit să marcheze 41 de goluri în toate competiţiile în tricoul Universităţii Craiova, de la transferul său în Superliga, în 2018.

Koljic nu face parte din lotul lui Ivaylo Petev pentru partida din etapa a 28-a din Superliga, de pe terenul Petrolului Ploieşti. Oferta venită din străinătate ar fi motivul pentru care Koljic nu va juca partida de la Ploieşti, anunţă sursa citată mai sus.

O accidentare gravă a dus la ratarea transferului carierei pentru Elvir Koljic, mai multe cluburi din estul Europei au venit cu oferte importante, dar accidentările şi totodată forma slabă de după recuperare l-au ţinut la Craiova.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu patru selecţii în naţionala Bosniei, conform transfermarkt.com
  • 2.000.000 de euro a fost cea mai mare cotă de piaţă a bosniacului, cotă pe care a atins-o în decembrie 2020

În acest sezon, Elvir Koljic a bifat 17 prezenţe în Superliga, a marcat de trei ori şi a oferit o pasă decisivă, în tricoul celor de la Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaelvir koljicpetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare