Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pârvu contestă înfrângerea cu UTA: ”Noi trebuia să câştigăm! A fost o singură echipă pe teren”

Florin Pârvu contestă înfrângerea cu UTA: ”Noi trebuia să câştigăm! A fost o singură echipă pe teren”

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti a pierdut duelul din deplasare cu UTA Arad, scor 0-1, sâmbătă, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de mijlocaşul Marcelo Freitas, în minutul 45+1 al jocului.

În urma acestui rezultat, UTA Arad a trecut peste Petrolul în clasament, cu 37 de puncte, cu două mai multe decât adversara din Ploieşti.

Florin Pîrvu, după UTA - Petrolul 1-0: ”Meritam să ne impunem”

Antrenorul celor Petrolul Ploieşti, Florin Pârvu, consideră că înfrângerea este nemeritată, deoarece echipa sa a făcut un joc consistent, la capătul căruia nu avea voie să plece cu mâna goală.

Tehnicianul nu este supărat pe jucătorii săi, ci doar pe rezultatul final, şi este încrezător că în ultimele trei runde din sezonul regulat vor găsi resursele să ezite astfel de situaţii neplăcute.

Vin din vestiar acum. Băieţii sunt supăraţi. Azi, nu ştiu ce să zic. Suntem dezamăgiţi de rezultat, dar nu de joc. S-a demonstrat că Petrolul poate să joace fotbal. Este unul dintre cele mai consistente meciuri. Azi, este dezamăgirea rezultatului. Asta îmi dă speranţe pentru viitor. Echipa poate să se exprime şi în felul ăsta.

Le spun de fiecare dată să fie atenţi la fazele fixe. Le-am spus să aibă concentrare maximă. Nu trebuia să luăm golul ăla. Dacă se intra cu 0-0 la pauză, puteam să câştigăm. A fost un meci bun din partea noastră. Mergem înainte. Mai sunt trei jocuri şi trebuie să scoatem maximum din ele. Gândul nostru este la primele jocuri. 

Nu este primul meci în care jucătorii după bancă intră bine. Jucătorii de pe bancă au venit cu un plus. Pot schimba faţa jocului. Spun lucrul ăsta pentru că, după cum s-a jucat, Petrolul merita să se impună.

A existat o singură echipă pe teren. E normal să ai presiune. Eu cred că se joacă locul de play-off. Meciurile vor avea intensitate. Sperăm ca la finală să ne bucurăm”, a declarat Florin Pârvu, după meciul cu UTA.

Afla mai multe despre: florin parvuuta-petrolulmircea rednic 

viewscnt
Articole similare