Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unde se aflau jucătorii când autocarul FCSB-ului s-a stricat într-o intersecţie din oraş

VIDEO | Unde se aflau jucătorii când autocarul FCSB-ului s-a stricat într-o intersecţie din oraş

FCSB

Comentarii

Probleme pentru FCSB, în ziua meciului cu FC Voluntari! Autocarul clubului s-a defectat într-o intersecţie din Capitală.

Jucătorii liderului din Superliga nu se aflau în autocarul "roş-albastru", în schimb, aceştia se aflau în cantonament, în pregătirea partidei de joi seară, în faţa celor de la FC Voluntari.

Traficul din zona Berceni a fost îngreunat din cauza defecţiunii suferite de autocarul vice-campioanei, la câteva ore înainte de meciul de pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari. FC Voluntari se află pe locul 14 în clasamentul din Superliga, iar echipa lui Nicolae Dică vrea să dea lovitura împotriva liderului din Superliga, pe teren propriu.

27 de puncte din 27 de etape au acumulat fotbaliştii lui Nicolae Dică, în acest sezon, iar prezenţa lor în play-out a fost confirmată matematic.

În schimb, la celălalt capăt al clasamentului, FCSB şi-a obţinut locul în play-off acum câteva etape, iar cu o victorie în faţa echipei antrenate de Nicolae Dică, "roş-albaştri" se vor îndepărta la 10 puncte de rivalii de la Rapid.

VIDEO | Autocarul celor de la FCSB, blocat în intersecţie

Arma secretă pregătită de Nicolae Dică pentru Voluntari - FCSB

Nicolae Dică are o armă secretă pentru partida împotriva celor de la FCSB, programată joi, 29 februarie, de la ora 21:00. Este vorba de Robert Popescu, un jucător ofensiv în vârstă de 20 de ani.

"Este un jucător de perspectivă, este un jucător foarte tânăr, a arătat-o şi astăzi (n.r. ziua meciului de la Craiova), a arătat-o de când a venit la echipă şi anul trecut. Este un jucător în care noi avem încredere şi cred că va putea deveni şi mai bun de la meci la meci.

Trebuie să avem şi cu el răbdare, el nu a făcut pregătirea de iarnă, a fost accidentat şi trebuie să vedem cum îl gestionăm în următoarele zile. Este un jucător care, cred eu, cu siguranţă că se va vinde pe bani mulţi de la Voluntari." a spus Nicolae Dică, la capătul meciului cu Universitatea Craiova, din etapa a 27-a.

Afla mai multe despre: fcsbfc voluntarisuperliganicolae dica 

viewscnt
Articole similare