Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arma secretă a lui Nicolae Dică pregătită pentru FC Voluntari - FCSB: "Este un jucător care se va vinde pe bani mulţi"

Arma secretă a lui Nicolae Dică pregătită pentru FC Voluntari - FCSB: "Este un jucător care se va vinde pe bani mulţi"

FC Voluntari

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit despre meciul împotriva celor de la FCSB din etapa a 28-a din Superliga. Dică a evidenţiat un jucător după meciul din etapa trecută în faţa Universităţii Craiova.

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FC Voluntari, este pregătit de partida cu fosta sa echipă, FCSB, şi vrea să obţină cele trei puncte în meciul de pe teren propriu. Fostul antrenor principal al celor de la FCSB şi fost secund al echipei naţionale de fotbal a evidenţiat un fotbalist după înfrângerea echipei sale de pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Robert Popescu, extrema stângă în vârstă de 20 de ani este fotbalistul care l-a impresionat pe Dică după meciul de la Craiova. Născut la Craiova, Popescu a transformat lovitura de la 11 metri primită de oaspeţi în a doua repriză a partidei, în minutul 55.

Întrebat de prestaţia lui Popescu la finalul partidei, Dică a dezvăluit că are încredere în acesta şi speră că o va părăsi pe FC Voluntari pe o sumă considerabilă de bani.

Robert Popescu, tânăra speranţă a celor de la FC Voluntari

"Este un jucător de perspectivă, este un jucător foarte tânăr, a arătat-o şi astăzi (n.r. ziua meciului de la Craiova), a arătat-o de când a venit la echipă şi anul trecut. Este un jucător în care noi avem încredere şi cred că va putea deveni şi mai bun de la meci la meci.

Trebuie să avem şi cu el răbdare, el nu a făcut pregătirea de iarnă, a fost accidentat şi trebuie să vedem cum îl gestionăm în următoarele zile. Este un jucător care, cred eu. cu siguranţă că se va vinde pe bani mulţi de la Voluntari." a spus Nicolae Dică, la capătul meciului cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: nicolae dicafc voluntarifcsbrobert popescuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare