Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii surpriză pe care Elias Charalambous s-ar putea baza, în următoarele meciuri: "Pot fi în echipă în orice moment"

Jucătorii surpriză pe care Elias Charalambous s-ar putea baza, în următoarele meciuri: "Pot fi în echipă în orice moment"

FCSB

Comentarii

FCSB se deplasează la Voluntari pentru ultimul meci al etapei cu numărul 28 din Superliga.

Antrenorul "roş-albaştrilor", Elias Charalambous a vorbit despre situaţia lotului după cele două cartonaşe roşii încasate de jucătorii săi la partida cu FC Botoşani.

În contextul absenţei lui Alexandru Pantea din cauza unei accidentări, Elias Charalambous a dezvăluit că s-ar putea baza pe trei jucători "under" de la echipa a doua, după ce aceştia au impresionat la cantonamentul echipei mari la care au participat.

Tinerii jucători care îşi pot face loc în echipa mare a celor de la FCSB

Cei trei jucători sunt Mihai Toma, un mijlocaş ofensiv în vârstă de 17 ani, mijlocaşul central Matyas Laszlo şi aripa dreaptă David Popa.

"Am avut cu noi în cantonament 3 jucători de la echipa a doua şi s-au descurcat foarte bine şi sunt jucători care pot fi în echipă în orice moment, noi credem în ei, au talent, sunt membrii ai echipei naţionale şi este timpul ca ei, într-un moment, să profite de ocazie.

Deci de ce să nu îi folosim? Ei ne-au arătat că au talent. Cei trei care au fost, Mişu (n.r. Mihai Toma), Popa (n.r. David Popa) şi Laszo (n.r. Matyas Laszlo). Şi Manolache (n.r. Matei Manolache) vine câteodată cu noi şi depinde de ce poziţie avem nevoie, dar sunt jucători care au arătat că pot juca împreună cu noi, separat de restul", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

FC Voluntari - FCSB se dispută joi, 29 februarie, de la ora 21:00 şi poate fi urmărit în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbfc voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare