Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-a spus să nu alerge, doar să dea la poartă". Cum a reuşit Leo Grozavu să o răpună pe Rapid. Ce a pregătit la meciul cu Dinamo | EXCLUSIV

"I-a spus să nu alerge, doar să dea la poartă". Cum a reuşit Leo Grozavu să o răpună pe Rapid. Ce a pregătit la meciul cu Dinamo | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a dat lovitura pe teren propriu împotriva celor de la Rapid, iar în ultima etapă, ieşenii au ratat milimetric victoria pe terenul celor de la FC U Craiova. În următoarea etapă, Poli Iaşi joacă împotriva celor de la Dinamo, iar Leo Grozavu a pus la cale un plan pentru victoria în meciul de foc cu Dinamo, din etapa a 29-a.

Leo Grozavu a reuşit să obţină puncte crucială pentru echipa sa în lupta pentru evitarea retrogradării. Ieşenii ocupă în prezent locul 13 în clasamentul din Superliga, loc de baraj, iar băieţii lui Leo Grozavu speră să urce în clasament înainte de finalul sezonului regulat.

Strategia lui Leo Grozavu, dezbătută în studioul Orange Sport

Grozavu şi-a început planul prin introducerea de pe bancă a lui Alin Roman, fapt care a decis soarta partidei cu Rapid. Roman a înscris cu o execuţie superbă, iar la interviul de după meci, acelaşi Roman a anunţat faptul că nu va face deplasarea la Craiova pentru meciul din următoarea etapă.

Tehnicianul ieşenilor l-a ţinut acasă şi pe Harrison, marcatorul golului de 3-1 din partida cu Rapid, astfel, Grozavu a ţinut cont de importanţa partidei din etapa a 29-a, cu Dinamo.

Un inconvenient care o va dezavantaja pe Poli Iaşi la partida cu Dinamo a fost eliminarea primită de Leo Grozavu în timpul meciului cu FC U Craiova 1948. Planul antrenorului de la Poli Iaşi a fost dezbătut de experţii Orange Sport, Mihai Stoica şi Bogdan Cosmescu.

"Ştii ce a fost ciudat la meciul ăsta? Că Iaşul a pregătit două meciuri într-unul. A pregătit şi meciul cu Dinamo care urmează şi care este şi foarte important pentru ei, poate că la fel de important ca ăsta, că asta nu înţelegeam eu, că şi Craiova e tot acolo, în lupta pentru evitarea retrogradării, la momentul ăsta, la câte puncte are.

Harrison şi Alin Roman, oamenii care au decis meciul cu Rapid au fost lăsaţi acasă, în momentul în care tu joci la trei zile, eşti mai bine decât ai fost acum trei zile.", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

"Eu am văzut o declaraţie care m-a uluit, când Grozavu i-a zis lui Roman să nu alerge, doar să dea la poartă. Îţi dai seama ce fotbal? Dacă îi spui unui jucător în Premier League, cum să dai la poarta dacă nu alergi? Acolo nu ajungi să dai la poarta niciodată. La noi a dat, a dat incredibil." a spus Bogdan Cosmescu.

"Oamenii ăia pregăteau meciul cu Dinamo, pregătesc şi meciul cu Dinamo, au venit şi puteau să şi câştige, dacă nu veneau cu liniile astea, dar puteau să şi piardă." a mai spus MM Stoica.

Afla mai multe despre: bogdan cosmesculeo grozavupoli iasialin romanmm stoica 

viewscnt
Articole similare