Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest neaşteptat făcut de Adrian Mutu după Oţelul - CFR Cluj. "Briliantul" a refuzat propunerea conducerii: "Eram supăraţi"

Gest neaşteptat făcut de Adrian Mutu după Oţelul - CFR Cluj. "Briliantul" a refuzat propunerea conducerii: "Eram supăraţi"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat cu scorul de 2-2 pe terenul celor de la Oţelul Galaţi într-un meci al etapei a 28-a din Superliga.

Antrenorul ardelenilor, Adrian Mutu, a luat o decizie neaşteptată la întoarcerea echipei de la Galaţi. Mutu a refuzat propunerea conducerii celor de la CFR Cluj, mai exact, a preşedintelui clubului, Cristi Balaj, de a se întoarce la Cluj-Napoca alături de acesta, în schimb, "Briliantul" a optat să meargă alături de jucători, în autocarul echipei.

Adrian Mutu l-a refuzat pe Cristi Balaj

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a descris episodul şi a menţionat starea tehnicianului ardelenilor, cât şi starea jucătorilor. 

"Eram supăraţi, dar cu toate că a fost supărat l-am invitat să vină cu maşina cu mine de la Galaţi şi a preferat să rămână împreună cu jucătorii. Se întâmplă să nu vină cu autocarul, de data aceasta a vrut să fie alături de ei. Avem un meci important la Farul şi noi suntem responsabili.

A rămas cu jucătorii în autocar, trebuie să strângem rândurile, să fim uniţi, să ne uităm bărbăteşte unul la celălalt şi să reparăm sau să nu repetăm ce am greşit. Doar ei pot să schimbe lucrurile şi îmi e ciudă pentru că era foarte uşor de gestionat finalul meciului.

S-au făcut foarte multe greşeli până la acordare loviturii de pedeapsă, care are acoperire regulamentară. În primul rând trebuie să vedem ce trebuie să facem noi. Te bucuri când adversarul nu câştigă sau cei cu care te lupţi pentru trofee nu câştigă", a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

În următoarea etapă, CFR Cluj va juca la Ovidiu, pe terenul celor de la Farul Constanţa, sâmbătă, de la ora 20:00, în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: cfr clujadrian mutuotelul galaticristi balaj 

viewscnt
Articole similare