Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arabii au vrut să-l ”ţepuiască” pe Mititelu pentru a-l lua pe Bauza, în ultima zi de ”mercato”: ”Au crezut că mă pun sub presiune”

Arabii au vrut să-l ”ţepuiască” pe Mititelu pentru a-l lua pe Bauza, în ultima zi de ”mercato”: ”Au crezut că mă pun sub presiune”

Fotbal

Comentarii

Adrian Mititelu a recunoscut că a fost foarte aproape de a-şi vinde febleţea - pe argentinianul Juan Bauza - în această iarnă, însă discuţiile au fost sistate dintr-un motiv incredibil.

Adrian Mititelu are mare încredere în Juan Bauza, pe care îl consideră cel mai valoros jucător din Superligă, şi speră să obţină multe milioane de euro în schimbul său.

A fost aproape să facă acest lucru, cu câteva săptămâni în urmă, însă s-a lovit de neprofesionalismul colegilor de breaslă, care ar fi vrut să-l păcălească pe ultima sută de metri.

Arabii au fost vrut să-l ”fenteze” pe Adrian Mititelu, însă fără succes

Cu doar câteva ore înaintea închiderii ferestrei de transferuri din România, Adrian Mititelu se afla în negocieri avansate cu un club din Golf, pentru vânzarea lui Juan Bauza.

Nu se ştie exact suma pentru care se discuta transferul, însă, ţinând cont de faptul că Adrian Mititelu a refuzat să-l vândă pe sud-american pentru 2.000.000 de euro în Superligă, e lesne de înţeles că oferta ar fi trebuit să fie mai mare: undeva la 3-4.000.000 de euro.

Când omul de afaceri era sigur că afacerea este încheiată, s-a trezit cu o surpriză din partea omologilor din Golf: s-a schimbat subit moneda de tranzacţionare.

Am discutat de o sumă în euro, dar m-am trezit cu aceeaşi ofertă în dolari. Se întâmpla cu vreo patru ore înainte de finalul de mercato. Au crezut că mă vor pune sub presiune şi mă voi `îndoi`”, a declarat Adrian Mititelu, conform sportpesurse.ro.

Adrian Mititelu nici n-a vrut să audă!

Adrian Mititelu a considerat oferta ca fiind una jignitoare şi a refuzat să-l mai lase pe Juan Bauza să se transfere. 

O decizie pe care o poate regreta, deoarece Bauza nu mai este în formă. Mai exact, nu a jucat în ultimele trei partide ale echipei sale, din diverse motive.

În plus FCU Craiova a rămas fără antrenor şi, în acest moment, se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Situaţie în care ar putea fi afectată şi cota de piaţă a jucătorului născut la Gualeguaychu.

Aşadar, rămâne de văzut ce se va întâmpla în vara lui 2024, dacă Adrian Mititelu îşi va călca pe orgoliu şi îşi va vinde ”playmaker-ul”.

Afla mai multe despre: golfadrian mititelujuan bauzaargentina 

viewscnt
Articole similare