Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCU Craiova, ameninţată cu retrogradarea? ”Fără Bauza nu mai joacă aproape nimic”. Oltenii, cinci eşecuri în 2024 | EXCLUSIV

FCU Craiova, ameninţată cu retrogradarea? ”Fără Bauza nu mai joacă aproape nimic”. Oltenii, cinci eşecuri în 2024 | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCU Craiova a suferit un nou eşec în Superliga României, iar situaţia clubului finanţat de Adrian Mititelu este una îngrijorătoare. După înfrângerea de la Sibiu, cu FC Hermannstadt, Mihai Stoica a tras concluziile în ceea ce priveşte forma prin care trece formaţia olteană.

FCU Craiova 1948 a pierdut partida din deplasare cu FC Hermannstadt, scor 0-1, în etapa a 27-a din Superliga României.

Gazdele au ratat în minutul 13, prin Silviu Balaure, care a trimis puţin pe lângă poartă. Portarul gazdelor a avut o intervenţie foarte bună în minutul 45, respingând de la vinclu o lovitură liberă a lui Bahassa. 

În partea secundă, minutul 50, a venit lovitura de cap pe lângă poartă a lui Murgia, iar craiovenii au replicat cu şutul lui Dragoş Albu. 

Marius Măldărăşanu a avut însă inspiraţie, l-a aruncat în luptă pe Ruben Fonseca în minutul 85 şi portughezul a înscris unicul gol al meciului trei minute mai târziu: centrare de pe stânga a lui Opruţ şi lovitură de cap, mingea intrând în poartă printre picioarele lui Robert Popa.

FCU Craiova, serie negativă de rezultate în Superliga

La finalul meciului, prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a analizat prestaţia sub aşteptări a lui FCU Craiova şi a precizat că s-a simţit foarte mult absenaţa argentinianului Juan Bauza.

”Mă aşteptam la mult mai mult de la Craiova, dar se pare că fără Bauza ajunge foarte greu la poartă. Înainte ajungea mai uşor. Am observat multe schimbări în echipă, nu au o echipă cristalizată. Problemele care păreau a fi rezolvate, au rămas nerezolvate.

Cred că au insistat foarte mult şi cu Gurău sau cu Radu Negru. Nu mai au aproape nimic, nici echipă, nimic. Ei jucau foarte bine cu Bauza, fără Bauza nu mai joacă aproape nimic.

Nu se pune problema la retrogradarea directă, dar barajul... Au puncte, iar cu revenirea cu Bauza vor şi câştiga. Probleme mari au echipele de jos pentru că la noi nu prea se câştigă meciuri, echipele de jos câştigă foarte greu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cristi Pulhac, colegul de studio, a vorbit şi el despre situaţia antrenorului de la FCU Craiova, Giovanni Costantino.

”Costantino dacă mai continuă şi următoarele meciuri la fel, atunci nu ne-ar mira să fie schimbat”, a completat şi Pulhac.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova a bifat a cincea înfrângere din acest an şi, cu 30 de puncte, este pe locul 12.

Afla mai multe despre: fcu craiovamihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare