Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi, la fel ca Dan Petrescu: "E cel mai puternic adversar pe care-l întâlnim". Declaraţii surprinzătoare înaintea meciului de sâmbătă

Gheorghe Hagi, la fel ca Dan Petrescu: "E cel mai puternic adversar pe care-l întâlnim". Declaraţii surprinzătoare înaintea meciului de sâmbătă

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a afirmat că Oţelul Galaţi a pierdut doar două meciuri în deplasare în acest sezon şi este poate cel mai puternic adversar pe care echipa sa îl putea întâlni.

“E un meci acasă, sunt trei puncte foarte importante contra unui adversar care a ieşit la joc în toate meciurile, ne aşteptăm să fie agresiv, ne aşteptăm să fie un meci de tranziţie. Este un adversar care joacă mult vertical, iese la joc, se apără bine, atacă bine. Şi noi trebuie să facem lucrurile astea. Trebuie să facem un meci foarte bun cu ideea noastră de joc în care să ne impunem prin posesie şi defensiv să stăm foarte bine. Obiectivul este să luăm cele trei puncte care sunt foarte importante în acest moment”, a afirmat Hagi.

"Regele" a lăudat echipa adversă pentru că a pierdut doar două meciuri în deplasare în acest sezon.

“Galaţiul a pierdut doar două meciuri în deplasare. E poate cel mai puternic adversar pe care îl întâlnim. Să pierzi două meciuri în deplasare mi se pare un lucru extraordinar. Dorinel a făcut o muncă extraordinară acolo şi ne aşteaptă un meci foarte greu”, a explicat antrenorul Farului.

Întrebat dacă a vorbit cu Dorinel Munteanu, care se confrunta cu probleme de sănătate, Hagi a răspuns: “Am meciul meu, ce treabă am să îl sun pe Dorinel acum? Eu mă concentrez la meci şi la problemele pe care le avem la club”.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Oţelul Galaţi este programat sâmbătă, de la ora 17.00, în direct la Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare