Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a intervenit în scandalul momentului: "Imaginea folosită n-a fost din unghiul utilizat". Ce alte greşeli se observă în clipul video publicat pe site-ul federaţiei

FRF a intervenit în scandalul momentului: "Imaginea folosită n-a fost din unghiul utilizat". Ce alte greşeli se observă în clipul video publicat pe site-ul federaţiei

FRF

Comentarii

În minutul 55 al partidei dintre FC U Craiova 1948 şi Poli Iaşi, moldovenii au avut un gol anulat pentru offside, în urma consultării sistemului VAR, la scorul de 1-1.

Cum reluările şi liniile trase în camera VAR nu i-au convins pe microbişti sau pe Leo Grozavu, care a făcut un adevărat scandal după meciul încheiat la egalitate, oficialii FRF au venit cu un comunicat şi cu un clip video pentru lămurirea situaţiei.

În comunicat se precizează că imaginea folosită pe transmisiunea TV n-a fost cea corectă, însă în clipul video se poate observa cum liniile sunt trase greşit şi într-o altă captură cu poziţiile jucătorilor (VIDEO AICI).

"Ca urmarea a comentariilor apărute în spaţiul public referitoare la golul anulat în partida FCU 1948 Craiova – Politehnica Iasi, în minutul 56, dorim să facem următoarele precizări:

  • Analiza echipei din camera VAR a fost corectă, toţi paşii necesari pentru analizarea unei situaţii de ofsaid fiind parcurşi în mod corect.
  • Confuzia a fost generată de faptul că imaginea folosită pentru publicul spectator nu a fost din unghiul utilizat pentru analiza acestei situaţii" , se arată în comunicatul de pe site-ul FRF.

FC U Craiova 1948 - Poli Iaşi 1-1

FCU Craiova a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Prima repriză a meciului de la Craiova a fost marcată de accidentări, care au dus la schimbarea a trei jucători în primele 25 de minute. Primul care nu a mai putut continua partida a fost Padula, în minutul 5, iar în minutul 13 antrenorul Giovanni Constantino a fost nevoit să îl înlocuiască şi pe Compagnucci. Şi ieşenii au avut un jucător accidentat, pe portarul Ailenei, care a ieşit de pe teren în minutul 24.

Între timp, craiovenii au deschis scorul în minutul 19, după o acţiune personală a lui Aurelian Chiţu, care a protejat balonul în careul advers, a centrat în faţa porţii şi Jibril Ibrahimi a înscris cu o lovitură de cap. Egalarea a venit în minutul 45+1, când Kabran a trimis în careu şi Bettaieb a reluat cu capul, în plasă. Oaspeţii au marcat în minutul 56, prin Kabran, după o fază creată de Martac, un şut al lui Bettaieb respins de Robert Popa, iar suedezul a trimis în plasă.

După aproape patru minute de aşteptare, golul a fost anulat de VAR, pentru un ofsaid. Gazdele au avut şi ele un gol anulat, în minutul 76, atunci când Sidibe a înscris, dar a comis henţ.  Oaspeţii au încheiat meciul în zece, după eliminare alui Bordeianu în primul minut al prelungirilor şi meciul s-a terminat în cele din urmă la egalitate, 1-1.

Cele două echipe sunt vecine în clasament, cu acelaşi număr de puncte, 31. FCU Craiova ocupă poziţia a 12-a, iar Poli Iaşi se află pe locul 13.

Antrenorul ieşenilor, Leo Grozavu a fost eliminat pentru proteste, la pauză, şi nu va sta pe bancă etapa viitoare.

  • FCU CRAIOVA: R. Popa – Compagnucci (Sidibe 15; Blănuţă 86), Lacroix, Lekiatas – Padula (Vl. Achim 6), R. Negru, Baeten, Vl. Pop, Mascarenhas – A. Chiţu, Ibrahimi (Bahassa 85). ANTRENOR: Giovanni Costantino
  • POLI IAŞI: Ailenei (Niga 24) - Martac, Bouhenna, Fl. Ilie, Ştefanovici – L. Mihai (Jatoba 46), Marchioni, Saghiri (Bordeianu 46) – Allanzinho (Samayoa 90+1), Bettaieb, Kabran (A. Gheorghiţă 67). ANTRENOR: Leo Grozavu

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare