Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, atac cu talpa asupra jucătorilor "problemă" de la Rapid, înainte de meciul direct: "Nu ştiu când să bea, dar banul e pe primul plan"

Mircea Rednic, atac cu talpa asupra jucătorilor "problemă" de la Rapid, înainte de meciul direct: "Nu ştiu când să bea, dar banul e pe primul plan"

UTA

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad a vorbit înaintea partidei de pe terenul celor de la Rapid despre cei doi jucători implicaţi într-un scandal din cadrul clubului bucureştean, Alexandru Albu şi Andrei Borza.

Antrenorul arădenilor a prefaţat partida de miercuri seară. "Puriul" a vorbit despre situaţia celor doi jucători excluşi din lotul celor de la Rapid pentru partida de acasă cu UTA Arad, Alexandru Albu şi Andrei Borza.

Situaţia celor doi l-a dezamăgit teribil pe Mircea Rednic, care a evidenţiat un trend în rândul fotbaliştilor români.

Mircea Rednic: "Peformanţa este pe locul doi"

"Au regulamente, este vorba de respect, la noi jucătorii români se mulţumesc cu puţin, nu ştiu când să bea, nu ştiu nimic, la ei este un amestec, dar banul pe primul plan. Performanţa este pe locul doi, nici eu nu aş accepta, după un meci, chiar dacă îl câştigam, este vorba de oboseală.

Plus că joci la trei zile, nu e problema mea. Sunt doi jucători titulari, este problema de under, este problema de fundaş stânga, dar au soluţii. Nu-i prima oară când Borza n-a jucat, au soluţii, iar de la mijloc în sus au calitate şi pot să facă diferenţa." a spus Mircea Rednic, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Rednic a vorbit şi despre cei doi jucători care ar putea rata meciul cu Rapid din cauza înţelegerilor dintre cele două cluburi, Rareş Pop, care va face pasul în Giuleşti în sezonul viitor, şi Cătălin Vulturar, fotbalistul împrumutat de Rapid la UTA pentru restul sezonului.

"Avem interdicţii pentru meciul ăsta, Vulturar si Rareş Pop. E o sumă, ceva? Este, normal că e o sumă, dar nu e vorba de sumă. Nici eu nu aş vrea să-i expun." a mai spus Mircea Rednic.

Rapid - UTA Arad se joacă miercuri, 28 februarie, şi se vede în direct pe Orange Sport 1, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: uta aradutarapidmircea rednicrapid utaandrei borzaalexandru albumircea rednic rapid 

viewscnt
Articole similare