Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Albu şi Andrei Borza nu sunt la prima gafă. S-au distrat în club şi după un rezultat de egalitate

Alexandru Albu şi Andrei Borza nu sunt la prima gafă. S-au distrat în club şi după un rezultat de egalitate

Fotbal

Comentarii

Zilele trecute, Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost filmaţi într-un club de noapte din Iaşi, la doar câteva ore distanţă după ce echipa lor, Rapid, a pierdut jocul din Copou, contra celor de la Poli, scor 1-3, într-un duel din etapa 27-a din Superligă, în timp ce colegii lor erau în cantonament.

Aşa cum este normal într-un club cu pretenţii, Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost amendaţi şi scoşi din lot pentru o etapă. În plus, vor trebui să muncească suplimentar pentru a-şi recupera locul în primul ”11”.

Alexandru Albu şi Andrei Borza nu sunt la prima ieşire

De asemenea, gafa ar putea să-l coste foarte scump pe Alexandru Albu. În primul rând, patronul Rapidului, Dan Şucu, a declarat că se gândeşte serios să nu-i mai prelungească contractul, scadent în vară.

În al doilea rând, omologul său de la CFR Cluj, Neluţu Varga, a anunţat că nu se mai pune problema ca Alexandru Albu să se transfere la echipa sa, chiar dacă antrenorul Adrian Mutu ar fi insistat pentru aducerea sa.

Motivul oficial ar fi că CFR Cluj vrea să întinerească clubul. Neoficial, nimănui nu-i convine să aibă în club un jucător cu antecedente extrasportive, care poate destabiliza vestiarul în cazul unui transfer.

  • Un al treilea aspect ar fi scoaterea sa din primul ”11” de la Rapid în viitorul apropiat. Ceea ce ar însemna că opţiunile sale din vară - fără meciuri în picioare şi cu escapade nocturne - ar fi tot mai limitate din punct de vedere financiar.

Potrivit playsport.ro, Alexandru Albu şi Andrei Borza nu sunt la primul episod în care merg după meci imediat în club. S-ar mai fi întâmplat şi pe 20 octombrie, la Oradea, imediat după remiza Rapidului cu UTA, scor 2-2.

Atunci, imaginile nu au fost făcute publice, însă colegii şi-au dat coate în vestiar şi au fost dezamăgiţi de atitudinea celor doi.

  • Meciul s-a disputat la Oradea din cauza problemelor cu gazonul de la Arad. Borza şi Albu au fost titulari în acel meci.

Afla mai multe despre: alexandru albunelutu vargadan sucuandrei borza 

viewscnt
Articole similare