Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se simt Albu şi Borza după scandalul declanşat la Rapid: ”Nu putem să le dăm în cap! Iertarea e în creştinism”

Cum se simt Albu şi Borza după scandalul declanşat la Rapid: ”Nu putem să le dăm în cap! Iertarea e în creştinism”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Cristiano Bergodi (59 de ani), a vorbit despre situaţia în care se află cei doi petrecăreţi din lotul său, Alex Albu (30 de ani) şi Andrei Borza (18 ani).

Rapid o va întâlni pe teren propriu pe UTA Arad, miercuri, 28 februarie, de la ora 21:00, în etapa a 28-a din Superliga României.

În conferinţa de presă dinaintea partidei, Cristiano Bergodi a abordat şi cel mai tensionat subiect din tabăra echipei sale.

Bergodi, despre Albu şi Borza: ”Le e ruşine, dar nu îi tratăm ca pe nişte interlopi”

Antrenorul Rapidului a precizat ce sancţiuni au primit Alex Albu şi Andrei Borza, după ce aceştia au petrecut într-un club din Iaşi în urma eşecului suferit de giuleşteni în Copou.

”Au primit pedeapsa. Au fost amendaţi. Am avut o discuţie cu ei. Unul mi-a scris. Cu altul am vorbit, cu copilul. Au înţeles că au greşit, dar nu îi tratăm ca pe nişte interlopi! Vom vedea zilele viitoare ce se va întâmpla cu ei. Iertarea e în creştinism, am făcut şi eu greşeli...

Erau foarte dezamăgiţi, mi-au cerut iertare şi vom vedea după meciul acesta ce se va întâmpla. Au luat amendă... Nu e nicio problemă. Astăzi şi mâine se antrenează doar cu echipa a doua.

Nu putem să le dăm în cap! Le e ruşine, săracilor, de mine şi de ce-au făcut. N-aveau voie să facă asta. Dar nu suntem roboţi”, a declarat Bergodi, înainte de meci.

În clasamentul Superligii României, Rapid ocupă locul 3, cu 48 de puncte, fiind întrecută de CFR Cluj în urma rezultatelor înregistrate în runda precedentă.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodialex albuandrei borza 

viewscnt
Articole similare