Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Dan Şucu după scandalul de la Rapid. Anunţ radical: ”Cel târziu în această seară”. De ce cazul lui Albu i se pare ”cel mai ciudat”

Prima reacţie a lui Dan Şucu după scandalul de la Rapid. Anunţ radical: ”Cel târziu în această seară”. De ce cazul lui Albu i se pare ”cel mai ciudat”

Rapid

Comentarii

Finanţatorul clubului Rapid Bucureşti, Dan Şucu, a oferit prima reacţie după ce Alexandru Albu şi Andrei Borza au petrecut într-un club în urma eşecului suferit în deplasarea de la Poli Iaşi.

Rapid a pierdut meciul de pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 1-3, în cadrul etapei cu numărul 27 din Superliga României.

Dan Şucu, prima reacţie: ”Ei trebuie să ia o decizie”

Dar după eşecul din Copou, au apărut tensiuni în tabăra giuleştenilor. Galeria a reacţionat dur chiar la finalul jocului, iar jucătorii Alexandru Albu şi Andrei Borza au petrecut într-un club din Iaşi.

Imaginile surprinse îl contrazic pe mijlocaşul de 30 de ani, care a negat că ar fi ieşit în oraş de Dragobete cu mult mai tânărul său coleg.

Imediat, reacţiile din partea celor de la Rapid au început să curgă. Preşedintele Daniel Niculae a avut un discurs dur şi a anunţat că cei doi jucători vor fi sancţionaţi pe măsură.

De asemenea, finanţatorul Dan Şucu nu a rămas nici el dator şi a confirmat faptul că vor fi luate măsuri drastice la adresa lui Albu şi Borza după escapada acestora de la Iaşi.

”Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un preşedinte, avem un antrenor şi ei trebuie să ia o decizie.

În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acţionari. Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu ştiu la ce se mai poate aştepta el de la noi.

Prefer ca investigaţia să o facă preşedintele şi antrenorul şi să ne anunţe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înţeleg că pe suporteri şi pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu”, a declarat Dan Şucu, potrivit Gsp.

În urma eşecului de la Iaşi cu Poli, Rapid este pe locul 3 în clasament Superligii României, cu 48 de puncte. Liderul FCSB are 55 de puncte şi un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: rapiddan sucualex albuandrei borzasuperliga 

viewscnt
Articole similare