Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Albu neagă prezenţa în club după meciul cu Poli Iaşi. Imaginile îl contrazic

Alexandru Albu neagă prezenţa în club după meciul cu Poli Iaşi. Imaginile îl contrazic

Rapid

Comentarii

Alexandru Albu (30 de ani) neagă faptul că ar fi mers în club după înfrângerea cu Poli Iaşi şi ar fi petrecut sărbătoarea de Dragobete alături de colegul Andrei Borza (18 ani).

Rapid a pierdut meciul de pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 1-3, în cadrul etapei cu numărul 27 din Superliga României.

Deşi a deschis scorul în Copou, formaţia giuleşteană s-a întors fără vreun punct din deplasarea din Moldova.

La finalul jocului, galeria rapidistă deplasată la Iaşi a reacţionat dur la adresa jucătorilor şi staff-ului lui Cristiano Bergodi.

Reacţia incredibilă a lui Albu: ”Nu am fost nicăieri. Nu am ieşit”

Dar tensiunile cu suporterii nu i-au deranjat pe o parte dintre fotbalişti. Mai exact, Alexandru Albu şi Andrei Borza au ales să-şi petreacă seara în club, părând prea puţin afectaţi de cele întâmplate, conform Iamsport.

Albu şi Borza nu au uitat că sunt, totuşi, în ziua de 24 februarie şi să petreacă sărbătoarea de Dragobete în mod ”corespunzător”.

Albu a negat că ar fi petrecut în club după eşecul cu Poli Iaşi, dar imaginile surprinse de sursa citată îl contrazic.

"Acum am aterizat (n.r. de la Iaşi) şi am primit (n.r. imaginile cu el şi Borza în club), nu am fost nicăieri. Nu am ieşit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber şi am ieşit afară şi multă lume vrea să ne facă rău", a declarat Albu, potrivit Iamsport.

În urma eşecului de la Iaşi cu Poli, Rapid este pe locul 3 în clasament Superligii României, cu 48 de puncte. Liderul FCSB are 55 de puncte şi un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: rapidalex albuandrei borzasuperliga 

viewscnt
Articole similare