Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei de la Rapid nu depun armele în lupta la titlu cu FCSB: ”Dacă resimţeam presiunea, nu cred că mai câştigam 5 din 5”

Cei de la Rapid nu depun armele în lupta la titlu cu FCSB: ”Dacă resimţeam presiunea, nu cred că mai câştigam 5 din 5”

Rapid

Comentarii

Jucătorul celor de la Rapid, Alex Albu (30 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit pe terenul celor de la Poli Iaşi.

Rapid a pierdut pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 1-3, în etapa a 27-a din Superligă. Deşi au condus cu 1-0, bucureştenii au plecat fără vreun punct din Copou.

Portarul ieşenilor, Ailenei, a intervenit bine în faţa lui Burmaz, în minutul 7, iar gazdele au replicat prin şutul lui Luca Mihai, din minutul 25.

La pauză s-a intrat cu scor alb, însă repriza secundă a meritat aşteptarea. Rapid a deschis scorul prin Ermal Krasniqi, în minutul 52, însă gazdele au egalat repede, prin Bettaieb, în minutul 55.

Finalul de meci a fost electrizant: Harrison a avut gol anulat de VAR pentru ofsaid (83), pentru ca gazdele să înscrie totuşi pe final de două ori.

Alin Roman a făcut 2-1 în minutul 87, iar Harrison a stabilit scorul final în minutul 90+4. S-a încheiat 3-1 pentru Poli Iaşi.

Rapid încă mai speră la titlul de campioană: ”Nu doar Săpunaru a greşit, ci toată lumea”

La finalul meciului, Alex Albu i-a luat apărarea lui Cristi Săpunaru şi a precizat că speră să obţină cele trei puncte din partida următoare, cea de pe teren propriu cu UTA Arad.

De asemenea, mijlocaşul Rapidului a vorbit şi despre lupta la titlu. FCSB este lider, cu şapte puncte în plus faţă de giuleşteni şi cu un meci mai puţin.

”Nu digerăm bine deloc, am venit aici încrezători. Am început bine partida, cu ocazii uriaşe. Nu am luat cele mai bune decizii pe ultimii 30 de metri şi asta ne-a costat. A venit acel gol, revenirea lor şi acolo practic au intrat ei în meci.

Nu numai Săpunaru a greşit, a greşit toată lumea. Toţi greşim, suntem o familie… trebuie să ne încurajăm, să ne ridicăm de joc. Ne aşteaptă un meci greu cu UTA, trebuie să luăm cele 3 puncte.

(n.r. Resimţiţi presiunea luptei la titlu?) Nu, dacă resimţeam presiunea nu cred că mai câştigam 5 din 5. Astăzi nu am luat deciziile cele mai bune. Trebuie să fim un pic mai lucizi pentru că avem calitate foarte mare acolo în faţă. E păcat”, a declarat Albu, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid este pe locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce ieşenii sunt pe 13, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidpoli iasi rapidalex albusuperliga 

viewscnt
Articole similare