Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Săpunaru după gafa din meciul cu Poli Iaşi: ”Am pierdut eu, nu echipa. Cu UTA, sperăm să spălăm ruşinea” | VIDEO

Prima reacţie a lui Săpunaru după gafa din meciul cu Poli Iaşi: ”Am pierdut eu, nu echipa. Cu UTA, sperăm să spălăm ruşinea” | VIDEO

Rapid

Comentarii

Căpitanul celor de la Rapid, Cristi Săpunaru (39 de ani), a tras concluziile după ce a gafat în apărare în meciul din deplasare cu Poli Iaşi.

Rapid a pierdut pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 1-3, în etapa a 27-a din Superligă. Deşi au condus cu 1-0, bucureştenii au plecat fără vreun punct din Copou.

Portarul ieşenilor, Ailenei, a intervenit bine în faţa lui Burmaz, în minutul 7, iar gazdele au replicat prin şutul lui Luca Mihai, din minutul 25.

La pauză s-a intrat cu scor alb, însă repriza secundă a meritat aşteptarea. Rapid a deschis scorul prin Ermal Krasniqi, în minutul 52, însă gazdele au egalat repede, prin Bettaieb, în minutul 55.

Finalul de meci a fost electrizant: Harrison a avut gol anulat de VAR pentru ofsaid (83), pentru ca gazdele să înscrie totuşi pe final de două ori.

Alin Roman a făcut 2-1 în minutul 87, iar Harrison a stabilit scorul final în minutul 90+4. S-a încheiat 3-1 pentru Poli Iaşi.

Săpunaru îşi asumă partea de vină în eşecul Rapidului la Iaşi: ”Ne cerem scuze”

La finalul meciului, Cristi Săpunaru a venit primul la flash-interviu şi şi-a cerut scuze pentru eroarea uriaşă comisă, una în urma căreia Poli Iaşi a marcat primul ei gol.

”Ne cerem scuze că meciul ăsta l-am pierdut eu, nu echipa, cu acea gafă... a venit mingea din nocturnă, nu am văzut-o, am dat pe lângă ea şi i-am băgat în meci. Până atunci a fost o singură echipă pe teren.

La gafa mea s-a făcut diferenţa, dacă nu făceam acea gafă nu cred că îi băgam în meci. Nu aveam probleme, nu avuseseră nici o ocazie până în secunda aia, doar şuturi, aşa, din afara careului.

Am pierdut un punct jumătate, nu am pierdut puncte preţioase şi o să recuperăm. Urmează meciul cu UTA şi sperăm să spălăm ruşinea din meciul ăsta. Sperăm să obţinem cele trei puncte ca să rămânem acolo, pe locul doi”, a declarat Săpunaru, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid este pe locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce ieşenii sunt pe 13, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidcristi sapunarusuperligapoli iasi rapid 

viewscnt
Articole similare