Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ironii la adresa lui Maciel, după golul fabulos marcat Farului: ”Şi eu dacă dau de la 40 de metri gol, zic că vreau să dau la poartă”

VIDEO | Ironii la adresa lui Maciel, după golul fabulos marcat Farului: ”Şi eu dacă dau de la 40 de metri gol, zic că vreau să dau la poartă”

Farul Constanța

Comentarii

Fundaşul central al celor de la Farul Constanţa, Mihai Popescu (30 de ani), a tras concluziile după remiza de la Ovidiu.

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu echipa campioană, Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

La Ovidiu, Farul a primit penalty în minutul 27, după o fază analizată de VAR. Budescu a transformat în minutul 31 şi a adus în avantaj echipa lui Hagi.

Oţelul, fără Dorinel Munteanu pe bancă, şi-a anunţat intenţiile ofensive la şutul lui Miguel Silva, din minutul 51, pentru ca în minutul 68 Federic Maciel să trimită din afara careului, cu boltă, un balon care a intrat la vinclu în poarta lui Buzbuchi, şi gălăţenii au egalat.

Mihai Popescu, reacţie după golul uluitor marcat de Maciel

În minutul 88, gazdele au avut un gol anulat de VAR, pentru offside şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

La finalul meciului, Mihai Popescu a vorbit într-un ton ironic la adresa lui Federic Maciel, după golul uluitor marcat de către jucătorul Oţelului.

”Am primit un gol prostesc. Zic eu că a vrut să centreze, nu ştiu dacă a vrut să dea la poartă, dar până la urmă este gol. Şi eu dacă dau de la 40 de metri gol, zic că vreau să dau gol, să dau la poartă”, a declarat Popescu, după meci.

În urma acestui rezultat, Farul are 41 de puncte şi este pe locul 4 în Superligă, iar Oţelul a ajuns la al 14-lea rezultat de egalitate în acest campionat, şi ocupă locul 11, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: farulotelulmihai popescusuperliga 

viewscnt
Articole similare