Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a cerut Valeriu Iftime lui Bogdan Andone, înaintea meciului cu FCSB: ”Ar fi o mare izbândă!”

Ce i-a cerut Valeriu Iftime lui Bogdan Andone, înaintea meciului cu FCSB: ”Ar fi o mare izbândă!”

Fotbal

Comentarii

FCSB o întâlneşte pe FC Botoşani, duminică, 25 februarie, de la ora 20:00, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

FCSB - FC Botoşani va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Valeriu Iftime: ”De ce să pierdem şi să jucăm prost?”

FC Botoşani nu a reuşit să câştige niciun meci contra celor de la FCSB în ultimele 13 dueluri. A scos doar trei rezultate de egalitate.

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, nu-şi pune mari speranţe în acest duel, însă a avut o singură dorinţă din partea antrenorului său, Bogdan Andone: echipa să arate fotbal, indiferent de rezultatul de pe tabelă. 

Puteam să avem încă două puncte la UTA şi încă două cu Craiova, dar acolo am fost puţin temători. Dar, într-adevăr, există o altă atmosferă, altă sinergie de grup şi totul i se datorează lui Bogdan. Simt o cu totul altă energie şi încredere a grupului. Miron este ceva special, cumva a devenit căpitan şi a coagulat şi celelalte energii.

Echipa arată bine. Simt valoarea echipei şi văd cum se comportă grupul. Acum trebuie să insist eu, cu ambiţia mea de a nu renunţa până în ultima secundă. Ar fi o mare izbândă la Botoşani să ne salvăm de la retrogradare. Nu mă dau bătut!

Avem o abordare cu foarte multă determinare şi atenţie. Vom munci, vom merge să jucăm (n.r. – cu FCSB). L-am rugat pe Bogdan să jucăm, pentru că n-avem ce pierde. Până la urmă, decât să ne bată jucând prost, mai bine să ne bată jucând bine
”, a declarat Valeriu Iftime, conform sptfm.ro.

Afla mai multe despre: bogdan andonevaleriu iftimefcsb-botosani 

viewscnt
Articole similare