Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Farul - Oţelul, 1-1. Prestaţie convingătoare a oaspeţilor la Ovidiu

 VIDEO | Farul - Oţelul, 1-1. Prestaţie convingătoare a oaspeţilor la Ovidiu

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a remizat pe teren propriu, cu scorul de 1-1, împotriva celor de la Oţelul Galaţi, într-un meci al etapei a 27-a din Superliga.

Farul Constanţa - Oţelul Galaţi, 1-1 (Budescu '31 - Maciel '68)

Min 90+5: Final de partidă!

Min 78: Maciel şutează periculos la poarta lui Buzbuchi, care respinge în corner după o intervenţie crucială.

Min 67: GOOOOOOOL Oţelul! Maciel înscrie un gol superb, portughezul îl lobează pe Buzbuchi şi reuşeşte egalarea!

Min 60: Rivaldinho şutează pe lângă poartă la o acţiune periculoasă a echipei sale, colegii săi îi reproşează lipsa de altruism după execuţia ratată.

Min 51: Silva trage pe lângă poarta apărată de Buzbuchi, şutul trece violent pe lânga bară, iar gazdele rămân în avantaj.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45: Pauză la Ovidiu!

Min 39: Rusevic ratează fără presiune în careu! Atacantul oaspeţilor a trimis inexplicabil peste poartă, după o centrare venită din partea dreaptă.

 

Min 31: GOOOOOOOOL FARUL! Budescu transformă lovitura de la 11 metri, iar Farul este în avantaj la Ovidiu!

Min 30: Penalty pentru Farul! Queiros este călcat după ratarea sa, arbitrul verifică faza şi acordă penalty pentru gazde.

Min 26: Queiros ratează o ocazie uriaşă. Portughezul nu reuşeşte să nimerească poarta după pasa bună, venită din piciorul lui Ronaldo Deaconu.

Min 15: Rivaldinho prinde spaţiul porţii cu un şut de la distanţa, cu pământul. Pap reţine fără probleme.

Min 1: A început meciul!


Echipele de start:

  • Farul: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki - R. Deaconu, Queiros, Grameni - Rivaldinho, Munteanu, Budescu
  • Rezerve: Şt. Muşat, Sîrbu, Boli, Gustavo Marins, Grosu, Dănuleasa, Nedelcu, Cr. Ganea, Vînă, Banu, Cojocaru, Stoian
  • Oţelul: Pap - Rus, Cisse, Lovric, Gomes - Cisotti, Zivulic, Teles - Maciel, Rusevic, Pop
  • Rezerve: Stoian, Cîrjan, Jardan, Panait, Bordun, Zhelev, Ghiocel, Farcaş, Yabre, Gaitan, Lameira, Malle

Constănţenii vin după o victorie la limită pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa lui Gică Hagi a reuşit să plece la Ovidiu cu toate cele trei puncte, cu un gol înscris de Grameni, pe finalul partidei.

Oaspeţii au suferit un eşec clar împotriva celor de la Dinamo Bucureşti, pe terenul "câinilor roşii". Echipa antrenată de Dorinel Munteanu a fost învinsă cu scorul de 3-1, în ultima etapă din Superliga. Farul îşi poate consolida poziţia în play-off cu o victorie pe teren propriu, în faţa Oţelului. Campioana României ocupă poziţia a patra în clasamentul din Superliga, cu 40 de puncte.

"Marinarii" s-ar îndepărta la şase puncte de echipele care se află în lupta pentru ultimul loc din play-off, UTA Arad şi FC Hermannstadt.

Oţelul se află pe locul 11, cu 31 de puncte după 26 de etape şi este în căutarea unei victorii prin care s-ar desprinde de echipele din zona locurilor de baraj.

Cinci victorii, cinci remize şi trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de dobrogeni pe teren propriu în acest sezon. Constănţenii au marcat şi primit cel puţin un gol în 10 dintre cele 13 partide jucate acasă în campionatul curent.

Farul şi Oţelul s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de şapte ori, de trei ori au câştigat dobrogenii, gălăţenii s-au impus de două ori, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. Cea mai recentă dispută din SuperLiga României a avut loc pe 8 octombrie 2023, Oţelul - Farul 0-1, gol marcat de Ionuţ Larie.

 

Afla mai multe despre: farul constantaotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare