Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzii după Farul - Oţelul 1-1: ”Farul nu arată de play-off. Oţelul ar fi meritat victoria” | EXCLUSIV

Concluzii după Farul - Oţelul 1-1: ”Farul nu arată de play-off. Oţelul ar fi meritat victoria” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a terminat la egalitate, scor 1-1, la Ovidiu, duelul cu Oţelul Galaţi, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

Farul a deschis scorul în minutul 31, prin Constantin Budescu - dintr-o lovitură de la 11 metri, însă Oţelul a egalat prin portughezul Frederic Maciel - cu un gol superb - în minutul 67.

Ovidiu Herea: ”Farul nu arată de play-off!”

În urma acestui rezultat, Farul rămâne pe locul 4, cu 41 de puncte, în timp ce Oţelul se menţine pe locul 11, cu 32 de puncte.

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional Ovidiu Herea este de părere că Oţelul Galaţi ar fi meritat victoria în acest duel, iar Farul Constanţa nu a arătat precum o echipă care merită să fie pe locurile de play-off.

La cum a arătat partida, şi eu cred că Oţelul ar fi meritat mai mult. Şi-au dorit mai mult. Farul nu a a arătat mai nimic. Farul n-a arătat mai nimic în această seară. Nu a arătat precum o echipă de play-off.

Jucătorii Oţelului, indiferent unde joacă, au acelaşi joc. Îşi doresc să câştige. Ajung de foarte multe ori în careu. Am mai spus, că dacă aveau mai multă calitate jucătorii, Oţelul era la bătaie pentru play-off.

Într-adevăr, jocul Farului nu a funcţionat aşa cum şi-ar fi dorit cei de acolo. Sunt bine în clasament, au adunat destule puncte, chiar dacă jocul nu a fost prea convingător. Cum nici în această seară nu a fost. Atâta timp cât îţi propui să te lupţi la titlu sau la cupele europene, nu poţi să te încurci de o echipă care se luptă, totuşi, în zona de jos a clasamentului”, a declarat Herea, la Orange Sport.

VIDEO: Ovidiu Herea, după Farul - Oţelul

Afla mai multe despre: ovidiu hereafarul-otelulplay-off 

viewscnt
Articole similare