Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - Rapid 3-1. Remontada ”grozavă” în Copou. Leo l-a învins pe Bergodi. Săpunaru a comis-o la primul gol

VIDEO | Poli Iaşi - Rapid 3-1. Remontada ”grozavă” în Copou. Leo l-a învins pe Bergodi. Săpunaru a comis-o la primul gol

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a învins-o, pe teren propriu, pe Rapid Bucureşti, scor 3-1, în etapa a 27-a din Superligă. Oaspeţii au condus cu 1-0.

VIDEO | Poli Iaşi - Rapid 3-1 (Bettaieb 55, Alin Roman 88, Harrison 90+4 / Krasniqi 52)


Min 90+5. Final.

Min 90+4. GOOOL Iaşi. Harrison duce scorul la 3-1. Remontada moldoveană în Copou.

Min 88. GOOOL Iaşi. Alin Roman o duce în avantaj pe formaţia gazdă. Fotbalistul ieşenilor îi face suporteri şi pe Leo Grozavu să explodeze de fericire.

Min 82. Gol anulat Iaşi. Gazdele marchează, dar reuşita nu este validată din cauza unui offside.

Min 65. Ocazie Rapid. Burmaz trece pe lângă marcarea unui gol. Scorul rămâne la egalitate.

Min 55. GOOOL Iaşi. Săpunaru comite o gafă de proporţii, iar Bettaieb profită şi aduce egalarea pentru gazde.

Min 52. GOOOL Rapid. Krasniqi dă lovitura la Iaşi. Kosovarul deschide scorul în Copou, după o minge venită de la Burmaz.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+1. Pauză.

Min 25. Ocazie Iaşi. Luca Mihai trimite un şut pe lângă poarta lui Marian Aioani.

Min 15. Ocazie Rapid. Krasniqi se arată şi el la joc, dar nu reuşeşte să trimită mingea în poartă.

Min 7. Ocazie Rapid. Burmaz are prima şansă de gol a partidei, dar Ailenei este pe fază.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start: 

  • Poli Iaşi: Ailenei - Todoroski, Samoya, Fl. Ilie, Stefanovici - L. Mihai, Bordeianu, Marchioni, Saghiri - Buş, Bettaieb
  • Rezerve: Niga, Martac, Katanec, Farcaş, Itu, Jatoba, A. Roman, Oliveira, Harrison, Kabran
  • Rapid: Aioani - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Krasniqi, Djokovic, Al. Albu, Papeau - Burmaz, Rrahmani
  • Rezerve: Drăghia, Bădescu, Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Hromada, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Cîrjan

Ieşenii vin după un eşec dezamăgitor pe terenul Petrolului, scor 2-1. Ploieştenii au dat lovitura în prelungiri prin reuşita lui Albin Berisha. Neacordarea cartonaşului roşu lui Paul Papp după intrarea sa violentă la Rareş Ispas a stârnit un val de reacţii negative din tabăra ieşeană.

Poli Iaşi este pe locul 14 în clasamentul din Superliga, înainte de meciul cu Rapid, cu 27 de puncte după 26 de etape şi sunt la doar cinci puncte în faţa celor de la Dinamo. Rapidiştii sunt de neoprit în anul 2024. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi vrea să obţină al şaselea rezultat pozitiv consecutiv, după un start perfect de an pentru bucureşteni.

În ultima etapă de campionat, Rapid s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la FC Hermannstadt, formaţie antrenată de fostul jucător rapidist, Marius Măldărăşanu. 19 decembrie 2023, Poli Iaşi - FCSB 1-3: a fost singura înfrângere suferită de moldoveni în ultimele patru meciuri jucate în SuperLigă pe teren propriu, în rest au două victorii şi o remiză.

Pentru întâia oară în 69 de sezoane pe prima scenă, gruparea giuleşteană a început un an calendaristic bifând cinci victorii la rând în campionat. Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar de cinci ori, un joc a fost câştigat de către ieşeni, trei de giuleşteni, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Afla mai multe despre: poli iasirapidpoli rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare