Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaziantep a fost învinsă de Basaksehir. Echipa lui Marius Şumudică pierde după trei etape fără înfrângere

Gaziantep a fost învinsă de Basaksehir. Echipa lui Marius Şumudică pierde după trei etape fără înfrângere

Stranieri

Comentarii

Gaziantep, condusă de tehnicianul român Marius Şumudică, a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-2, meciul disputat împotriva formaţiei Başakşehir, în etapa a 27-a din Super Lig.

După o primă repriză fără gol, oaspeţii au deschis scorul la Gaziantep, prin Piatek, în minutul 60. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR. Mai întâi Başakşehir, la Turuç, în minutul 76, apoi Gaziantep, la Denis Drăguş, din pasa lui Alexandru Maxim, în minutul 79.

Oaspeţii au stabilit scorul final în minutul 90+8, prin Mehdi Abeid, şi echipa lui Şumudică pierde primul meci după trei etape fără înfrângere. Antrenorul român a început cu Florin Niţă, Deian Sorescu, Denis Drăguş şi Junior Morais ca titulari. Alexandru Maxim a fost introdus în joc în minutul 66.

În clasament, Gaziantep e pe locul 17, loc retrogradabil în Turcia, cu 28 de puncte, în timp ce Başikşehir ocupă poziţia a 6-a, cu 36 de puncte.

Duel important în etapa viitoare, pentru Marius Şumudică şi Gaziantep

În următoarea etapă, Gaziantep joacă pe terenul celor de la Alanyaspor, echipă care se află la un singur punct în faţa echipei lui Marius Şumudică, în clasamentul din Super Lig.

Afla mai multe despre: gaziantepmarius sumudicabasaksehirsuper ligdenis dragusalexandru maxim 

viewscnt
Articole similare