Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | OUT de la FCSB! ”M-a sunat. Vom găsi o soluţie”

BREAKING | OUT de la FCSB! ”M-a sunat. Vom găsi o soluţie”

Fotbal

Comentarii

Cândva, era considerat unul dintre cei mai promiţători portari români, însă câteva gafe i-au determinat pe conducătorii celor de la FCSB să-l ”treacă pe linie moartă”.

Andrei Vlad a ajuns la 24 de ani, iar în acest sezon nu a bifat niciun meci în Superligă pentru FCSB, deoarece concurentul său pe post, Ştefan Târnovanu, a făcut meciuri excepţionale.

Aşadar, în momentul de faţă, şansele ca Andrei Vlad să fie titular la FCSB sunt infime. 

  • Ultima dată când Andrei Vlad a fost titular la FCSB, într-un meci de campionat, s-a întâmplat pe 19 decembrie 2022, într-un FCSB - FC Botoşani 1-0.

Anamaria Prodan vrea să-l transfere pe Andrei Vlad: ”O să încerc să găsesc o soluţie!”

Aşa cum era normal, Andrei Vlad nu este bucuros cu statutul său la echipă şi se gândeşte că ar fi mai bine să părăsească echipa, fie definitiv, fie sub formă de împrumut.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad, conform transfermarkt.de.

În acest moment, Andrei Vlad este impresariat de firma familiei Becali, însă pare dispus să schimbe ”tabăra”, către fostul său impresar, Anamaria Prodan.

Anamaria a recunoscut că a ţinut legătura cu fotbalistul, dar nu există niciun contract între cele două părţi. Cu toate acestea, dacă i se va solicita acest lucru, va încerca să-i găsească portarului un angajament care să-i permită să fie titular şi să-şi demonstreze calităţile.

  • Andrei Vlad a bifat şi un meci în naţionala de seniori a României, în iunie 2021, sub comanda lui Mirel Rădoi, în România - Georgia 1-2.

Nu am semnat un contract nou, încă. M-a sunat, vorbim, ţinem legătura… Ştii că el a fost pus în faţa situaţiei de a spune «stop» colaborării de frica familiei Becali. O să vorbesc şi cu Andrei şi o să văd… Eu vorbesc şi acum cu Andrei şi o să încerc să găsesc o soluţie pentru el.

Dacă te uiţi în trecut o să vezi că toţi cei care au fost cu mine au fost pe culmi şi i-am apărat de oricine: nu mi-a păsat că bărbatul meu era antrenor şi că Gigi Becali îmi era prieten… În momentul în care au plecat de lângă mine s-a ales praful… Nu este o chestiune de mândrie, aceasta este o observaţie”, a declarat Anamaria Prodan, conform sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: andrei vladanamaria prodanbecali 

viewscnt
Articole similare