Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Show total marca Şumudică. Antrenorul a răbufnit din nou la conferinţă, după ce echipa sa a fost egalată în prelungiri

Show total marca Şumudică. Antrenorul a răbufnit din nou la conferinţă, după ce echipa sa a fost egalată în prelungiri
Comentarii

Marius Şumudică a făcut din nou spectacol la conferinţa de presă după meciul cu Samsunspor. Egalată în prelungiri, Gaziantep, echipa antrenorului român, a rămas pe loc retrogradabil în campionatul Turciei.

"Cu Pendikspor am avut 2-0, am fost egalaţi şi am pierdut două puncte, cu Adana Demirspor am avut 2-0 şi tot am pierdut două puncte. Acum am avut 1-0 şi am pierdut două puncte. Unii fac orice pentru a păstra rezultatul, apelează şi la trucuri murdare, noi nu, de ce nu? Dacă nu faci asta, nu rezişti. Trebuie să faci orice.

Nu am jucat bine, aşteptam mai mult de la jucătorii cu experienţă. Unora li s-a oferit şansa de a juca şi n-au arătat nimic. Nu vreau să-mi acopăr jucătorii. Nu ştim să tragem de rezultat. Eu am făcut schimbări, dar ei sunt pe teren, ei trebuie să facă ceva acolo. Au experienţă, trebuie să menţină rezultatul. Am pierdut şase puncte aşa.

Nu spun că antrenorul nu a greşit şi el, dar eu i-am dus la 2-0, la 1-0, fă şi tu ceva să păstrezi scorul. Nu înţeleg de ce s-au retras când conduceam! Le zic să facă presing ca să ţinem mingea departe de poarta noastră, ei se retrag. De ce? Reacţionăm doar când suntem conduşi. Să aibă reacţie şi când conducem!" , a declarat Marius Şumudică.

Gaziantep, doar egal în Turcia

Gaziantep, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Samsunspor, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului Turciei.

Ambele goluri s-au marcat pe final. Gaziantep a deschis scorul în minutul 84, prin Ozcicek, iar Samsunspor a egalat în minutul 90+2, prin Satka.

La echipa lui Şumudică, Florin Niţă a fost integralist. Alexandru Maxim a jucat până în minutul 62, Denis Drăguş până în minutul 89, iar Deian Sorescu a intrat pe teren în minutul 79.

Samsunspor ocupă locul 11 în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce Gaziantep FK este pe 17, loc retrogradabil, cu 28 de puncte. Lider este Fenerbahce, care are 67 de puncte.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare