Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Billel Omrani şi-a găsit echipă! Va juca în liga secundă, pe un salariu lunar de 2.000 de euro

BREAKING | Billel Omrani şi-a găsit echipă! Va juca în liga secundă, pe un salariu lunar de 2.000 de euro

Fotbal

Comentarii

Billel Omrani (30 de ani) este foarte aproape de a-şi găsi un nou angajament, după despărţirea de Petrolul Ploieşti.

Fotbalistul cu un meci în naţionala Algeriei a luat o decizie surprinzătoare: merge să joace în liga secundă, pentru un salariu lunar modic, de doar 2.000 de euro.

Omrani va juca în Polonia

Potrivit presei poloneze, Billel Omrani a ajuns la un acord cu formaţia de ligă secundă Wisla Cracovia, aflată pe locul 4 după 21 de etape, la şase puncte distanţă de liderul Tychy.

Billel Omrani a acceptat să joace pentru un salariu de doar 2.000 de euro, însă va avea inserate în contract şi mai multe bonusuri de performanţă, în funcţie de reuşitele sale din teren.

  • 550.000 de euro cota de piaţă a lui Billel Omrani, conform transfermarkt.de.

 

Algerianul născut în Franţa nu a mai jucat într-un meci oficial de trei luni, astfel că are nevoie urgentă de meciuri, pentru a-şi intra în ritm.

Chiar dacă a ajuns în liga secundă, Wisla Cracovia este una dintre cele mai importante formaţii din Polonia, cu 14 titluri de campioană, la egalitate cu Gornik Zabrze, fiind întrecută doar de Legia Varşovia, cu 15 trofee.

Bogdan Cosmescu, despre Billel Omrani: ”A căzut şortul de pe el şi nici n-a simţit!

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Billel Omrani din perioada în care acesta evolua pentru Petrolul Ploieşti, din cauza kilogramelor în plus pe care fotbalistul le avea.

Am ajuns în punctul în care vezi jucători ca Omrani. Nu se poate aşa ceva. Nu se poate să încaseze câteva mii de euro şi să aibă 15 kilograme în plus.

A căzut şortul de pe el, nici n-a simţit. Avea colanţi şi i-a căzut şortul. Nu am mai văzut aşa ceva. Budescu este cel mai slab pe lângă el. Eşti fotbalist profesionist. Asta arată nivelul la care eşti”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: billel omraniwisla cracoviapolonia 

viewscnt
Articole similare