Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Billel Omrani! Algerianul este foarte aproape să semneze

Revine Billel Omrani! Algerianul este foarte aproape să semneze

Fotbal

Comentarii

Atacantul algerian Billel Omrani (30 de ani) este foarte aproape de o revenire pe gazon, după două luni fără meci oficial.

Fotbalistul este liber de contract după despărţirea prematură de Petrolul, din această iarnă, însă este foarte aproape să semneze cu o formaţie din Polonia.

  • Fostul jucător al celor de la CFR Cluj şi FCSB s-a aflat în discuţii şi Hapoel Haifa, din Israel.

Billel Omrani, foarte aproape de un transfer în Polonia

Jurnaliştii polonezi anunţă că Billel Omrani se află în negocieri avansate cu o formaţia din prima ligă (Ekstraklasa).

În acelaşi timp, aceştia reamintesc că francezul este un produs al şcolii de fotbal de la Olympique Marseille, unde era văzut drept unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători ai clubului.

Billel Omrani nu şi-a încheiat aventura în România în cele mai bune condiţii. A fost pus pe liber de Petrolul după doar cinci jocuri. Acesta a fost acuzat foarte des de faptul că nu se pregăteşte cum trebuie şi are probleme cu greutatea.

Cu toate acestea, fotbalistul care deţine şi paşaport francez este gata să-şi relanseze cariera în Polonia, un campionat cel puţin la fel de bun precum cel din România.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani, conform transfermarkt.de.

Bogdan Cosmescu, despre Billel Omrani: ”A căzut şortul de pe el şi nici n-a simţit!

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Billel Omrani din perioada în care acesta evolua pentru Petrolul Ploieşti.

Am ajuns în punctul în care vezi jucători ca Omrani. Nu se poate aşa ceva. Nu se poate să încaseze câteva mii de euro şi să aibă 15 kilograme în plus.

A căzut şortul de pe el, nici n-a simţit. Avea colanţi şi i-a căzut şortul. Nu am mai văzut aşa ceva. Budescu este cel mai slab pe lângă el. Eşti fotbalist profesionist. Asta arată nivelul la care eşti”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ekstraklasaomranimarseillealgeria 

viewscnt
Articole similare