Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Favoritul” lui Gigi Becali, desfiinţat în direct. Forma sa fizică lasă de dorit. ”Are 15 kilograme în plus. Nu se poate aşa ceva” | EXCLUSIV

”Favoritul” lui Gigi Becali, desfiinţat în direct. Forma sa fizică lasă de dorit. ”Are 15 kilograme în plus. Nu se poate aşa ceva” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Bilel Omrani a bifat primul meci în Superligă în tricoul Petrolului la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi, însă nu a avut mari realizări pe gazon. Florin Pârvu l-a introdus pe gazon pe fostul atacant al FCSB-ului în minutul 71, iar francezul a atras atenţia tuturor prin fizicul său.

Bogdan Cosmescu a izbucnit în râs când l-a văzut pe Omrani. ”Budescu e slab pe lângă el”

Invitat în cadrul emisiunii ”Minutul 91”, Bogdan Cosmescu s-a amuzat, dar a şi criticat forma fizică a atacantului de la Petrolul. Comentatorul Orange Sport a declarat că este inadmisibil ca acesta să aibă o greutate mult mai mare decât cea optimă pentru un jucător de fotbal.

”Am ajuns în punctul în care vezi jucători ca Omrani. Nu se poate aşa ceva. Nu se poate să încaseze câteva mii de euro şi să aibă 15 kilograme în plus. A căzut şortul de pe el, nici n-a simţit. Avea colanţi şi i-a căzut şortul. Nu am mai văzut aşa ceva. Budescu este cel mai slab pe lângă el. Eşti fotbalist profesionist. Asta arată nivelul la care eşti”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Gigi Becali l-a ironizat pe Omrani 

Adus la FCSB cu surle şi trâmbiţe, Omrani nu a confirmat în tricoul vicecampioanei şi a marcat doar două goluri în 21 de meciuri în sezonul trecut. Înainte să semneze cu Petrolul, Gigi Becali a râs pe seama lui Omrani din cauza vieţii extrasportive.

”Sunt unii jucători care mi-au plăcut foarte mult, iar când am avut posibilitatea i-am luat. Da, şi Omrani. Omrani l-am testat, afară! E prin Bucureşti, pe aici. Are 'echipă' prin Bucureşti, prin cluburi. Asta e treaba, n-ai ce să faci!”, spunea Gigi Becali, într-un interviu acordat pentru Fanatik în luna septembrie.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăomrani,  

viewscnt
Articole similare